Promo
Promo
Promo


Kemer


Kemer je poznato Tursko letovalište smešteno u podnožju planine Taurus, u neposrednoj blizini Antalije. Odlikuje ga prelepa priroda, duge plaže i tirkizna boja mora.


Preporučite prijateljima - Kemer informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli


Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Glavna karakteristika Kemera su harmonično ukombinovane prirodne lepote: more, planine i borove šume. Obala od Beldibija do Tekirove obiluje netaknutim plažama u zalivima, češće kamenih i šljunkovitih, nego peščanih. Priroda i plaže Kemera odlična su predispozicija za udoban porodični odmor. U okolini Kemera ima puno toga i za one koji vole avanturu i obilaske, pa treba izdvojiti Gojnuk kanjon, Ulupinar, Olimpos, Fazelis…. Sam grad Kemer obiluje klubovima, barovima, restoranima, plažama sa plavom zastavicom i jaht marinom

Ono što bi svakako trebalo posetiti jeste Demre Mira Kekova, gradić u koje me po legendi radio i živeo sv. Nikola, a danas se na tom mestu nalazi muzej sagrađen na zidinama nekadašnje crkve sv. Nikola. Pored toga tokom letnjih meseci održava se karneval muzike i šarenih kostima, lokalnih i internacionalnih izvođača, trke jahti, karneval pomorandži.

Zanimljiva činjenica je da se na samo par kilometara od centra Kemera nalaze plantaže gde se uzgajaju najbolje pomorandže na svetu.

Tagovi: turistički vodič Kemer prolećna putovanja 2017, Kemer leto 2017, Kemer letovanje 2017, Kemer apartmani Kemer smestaj

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Kemer

Izračunajte udaljenost od vas do KemeraKemer smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaHotel Matiate - Za komforan i relaksirajući odmor u Kemeru Hotel Matiate - Za komforan i relaksirajući odmor u Kemeru

Posetite Tursku ovog leta u uživajte u prelepom ambijentu mesta Beldibi kod poznatog letovališta Kemer. Za prijatan ambijent, komforan smeštaj i odličnu...

Hotel Golden Lotus Kemer - Odmor koji se pamti Hotel Golden Lotus Kemer - Odmor koji se pamti

Za trenutke uživanje u prelepom ambijentu za ovo leto preporučujemo Vam šarmanto letovalište Kemer u Turskoj i odličnu ponudu hotela Hotel Golden Lotus.

Hotel Barut Kemer  - Kvalitetan smeštaj na plaži Hotel Barut Kemer - Kvalitetan smeštaj na plaži

Uživajte u prelepim plažama i brojnim sadržajima koje će Vam ponuditi tursko letovalište Kemer. Za kvalitetan smeštaj i odličnu uslugu Hotel Barut će...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


22.06.2017.
5 mesta u Crnoj Gori na kojim ćete se zaista odmoriti
Verovali ili ne u Crnoj Gori je moguće provesti savršen odmor daleko od gužvi uz savršenu uslugu i čiste plaže. Pogledajte neka od mesta u kojima ćete se zaista odmoriti.
5-mesta-u-crnoj-gori-na-kojim-cete-se-zaista-odmoriti
20.06.2017.
10 najboljih plaža na Skiatosu
Skiatos je jedno od najlepših Grčkih ostrva i svakako ostrvo sa najlepšim plažama, da bi smo Vas uverili u to predstavljamo Vam 10 najlepših plaža na Skiatosu. Uživajte!
predivne-plaze-skiatosa
19.06.2017.
Najlepše plaže Bugarske
Bugarska je zemlja koja se može pohvaliti sa prelepim peščanim plažama koje će zadovoljite i najprobirljivije posetioce, počev od ljubitelja kafića i dnevnih žurki na plažama, pa sve do onih koji vole mir, opuštenost i relaksaciju. Ukratko predstavljamo Vam listu od 10 najlepših plaža Bugarske. Uživajte!
najlepse-plaze-bugarske

Domaći turizam


21.06.2017.
7 najlepših mesta u Srbiji za odmor sa porodicom i decom
Odmor sa porodicom i decom može da bude vrlo naporan. Da bi cela porodica uživala na odmoru potrebno je dobro odabrati mesto, isplanirati put i aktivnosti tokom odmora. Nadamo se da će naši predlozi biti korisni.
7-mesta-za-najlepsi-odmor-sa-porodicom-i-decom
14.06.2017.
Najlepše plaže Bokokotorskog zaliva
Boka Kotorska očarava svojom lepotom sa pravom nosi epitet jednog od najlepših zaliva na svetu i kao takva čuva brojne tajne... Mi će mo Vam otkriti samo jednu, za ostalo se morate potruditi sami. Otkrivamo Vam najlepše plaže Boke. Uživajte!
najlepse-plaze-bokokotorskog-zaliva
13.06.2017.
Osam najlepših plaža na Dunavu koje morate posetiti
Iako ne izlazi na more, zahvaljujući bogatstvu reka i jezera Srbija se može pohvaliti brojnim uređenim plažama i kupališta. Ovom prilikom predstavljamo Vam najlepše plaže na Dunavu koje mogu predstavljati idealan izbor za opuštanje tokom letnjih meseci. Uživajte.
8-najlepsih-plaza-na-dunavu-koje-morate-posetiti

Life style


27.04.2017.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo
26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije