Promo
Promo
Promo


Bačka Palanka


Bačka Palanka nalazi se na Dunavu, 45 km uzvodno od Novog Sada. Grad ima 27000 stanovnika, a opština preko 60000.


Preporučite prijateljima - Bačka Palanka informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli
Bačka Palanka nalazi se na Dunavu, 45 km uzvodno od Novog Sada. Grad ima 27000 stanovnika, a opština preko 60000. Na tom pdručju, u 10 km udaljenom Čelarevu , otkrivena je najveća nekropola u Vojvodini , datovana u XIII i IX veku.Pronađeni su zlatni nakit, primerci oruđa i oružja, koje stručnjaci smatraju izvanrednim.

Danas je ovo moderna opština sa razvijenom industrijom.

Dunav, povoljna klima, lovišta i izletištačine Bačku Palanku privlačnim za turiste.
Detaljnije informacije o smeštaju u Bačkoj Palanci i okolini možete pronaći na našem sajtu.

Tagovi: turistički vodič Bačka Palanka prolećna putovanja 2017, Bačka Palanka leto 2017, Bačka Palanka letovanje 2017, Bačka Palanka apartmani Bačka Palanka smestaj Bačka Palanka, Bačka Palanka smeštaj, Hoteli u Bačkoj Palanci, privatan smeštaj u Bačkoj Palanci, cene smeštaja Bačka palanka, eko turizam Bačka Palanka, etno sela Bačka Palanka, salaši Bačka Palanka

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Bačka Palanka

Izračunajte udaljenost od vas doBačka Palanka smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaKuća za odmor u zagrljaju Dunava Kuća za odmor u zagrljaju Dunava

Provedite nezaboravan vikend sa porodicom, prijateljima...u zagrljaju Dunava...Bačka Palanka nalazi se na Dunavu, 45 km uzvodno od Novog Sada. Grad ima 27000...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


24.07.2017.
9 evropskih metropola koje su najlepše tokom leta
Ako još niste odlučili gde ćete na odmor, a niste ljubitelj sunčanja i zabave na plaži, evo nekoliko predloga metropola koje su najlepše tokom leta.
9-evropskih-metropola-koje-su-najlepse-tokom-leta
21.07.2017.
Najlepše destinacije Portugala
Portugal, zemlja vina, prelepe prirode, magičnih plaža, fado muzike i zanimljive arhitekture. Zemlja u koju će te lako zaljubiti i koja će Vas za tren šarmirati. A koje su to najleše destinacije ove divne Evropske država saznaćete ukoliko ostanete sa nama!
najlepse-destinacije-portugala
07.07.2017.
Najlepše plaže Lefkade
Ukoliko planirate da ovog leta posetite Lefkadu, svakako nećete pogrešiti, a da bi Vas i uverili u to predstavljamo Vam 15 najlepših plaža ovog idiličnog Grčkog ostrva. Uživajte u zaista prelepom ambijentu!
najlepse-plaze-lefkade

Domaći turizam


23.07.2017.
Blaga Srbije - Najlepši vodopadi zemlje
Iako zaista prelepi, prvenstveno zbog teže pristupačnosti Većina vodopada u srbije je i dalje nepoznanica većini ljubitelja prirode. Osim ako niste planinar ili avanturista teško će te pronaći ova skrivena blaga do kojih zaista vredi doći. Da bi smo Vam zagolicali meštu prirpremili smo Vam kratku listu na kojoj se prema nama nalaze najlepši vodopadi Srbije. Uživajte!
blaga-srbije-najlepsi-vodopadi-zemlje
21.06.2017.
7 najlepših mesta u Srbiji za odmor sa porodicom i decom
Odmor sa porodicom i decom može da bude vrlo naporan. Da bi cela porodica uživala na odmoru potrebno je dobro odabrati mesto, isplanirati put i aktivnosti tokom odmora. Nadamo se da će naši predlozi biti korisni.
7-mesta-za-najlepsi-odmor-sa-porodicom-i-decom
14.06.2017.
Najlepše plaže Bokokotorskog zaliva
Boka Kotorska očarava svojom lepotom sa pravom nosi epitet jednog od najlepših zaliva na svetu i kao takva čuva brojne tajne... Mi će mo Vam otkriti samo jednu, za ostalo se morate potruditi sami. Otkrivamo Vam najlepše plaže Boke. Uživajte!
najlepse-plaze-bokokotorskog-zaliva

Life style


27.04.2017.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo
26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije