Bačka Palanka


Bačka Palanka nalazi se na Dunavu, 45 km uzvodno od Novog Sada. Grad ima 27000 stanovnika, a opština preko 60000.


Preporučite prijateljima - Bačka Palanka informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli
Bačka Palanka nalazi se na Dunavu, 45 km uzvodno od Novog Sada. Grad ima 27000 stanovnika, a opština preko 60000. Na tom pdručju, u 10 km udaljenom Čelarevu , otkrivena je najveća nekropola u Vojvodini , datovana u XIII i IX veku.Pronađeni su zlatni nakit, primerci oruđa i oružja, koje stručnjaci smatraju izvanrednim.

Danas je ovo moderna opština sa razvijenom industrijom.

Dunav, povoljna klima, lovišta i izletištačine Bačku Palanku privlačnim za turiste.
Detaljnije informacije o smeštaju u Bačkoj Palanci i okolini možete pronaći na našem sajtu.

Tagovi: turistički vodič Bačka Palanka prolećna putovanja 2017, Bačka Palanka leto 2017, Bačka Palanka letovanje 2017, Bačka Palanka apartmani Bačka Palanka smestaj Bačka Palanka, Bačka Palanka smeštaj, Hoteli u Bačkoj Palanci, privatan smeštaj u Bačkoj Palanci, cene smeštaja Bačka palanka, eko turizam Bačka Palanka, etno sela Bačka Palanka, salaši Bačka Palanka

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Bačka Palanka

Bačka Palanka smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaKuća za odmor u zagrljaju Dunava Kuća za odmor u zagrljaju Dunava

Provedite nezaboravan vikend sa porodicom, prijateljima...u zagrljaju Dunava...Bačka Palanka nalazi se na Dunavu, 45 km uzvodno od Novog Sada. Grad ima 27000...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


14.02.2017.
10 kućica na drvetu koje će Vas oduševiti
Svi smo kao deca maštali o kućici na drvetu, sada to nije samo dečiji san već java koja će Vam pružiti nezaboravan odmor. Predstavljamo Vam 10 kućica na drvetu koje će Vas prosto oduševiti a možda i inspirisati da napravite sopstvenu oazu u Vašem dvorištu. Uživajte!
10-kucica-na-drvetu-koje-ce-vas-oduseviti
13.02.2017.
Prelepa skrivena mesta za koje niste znali
Ma koliko voleli da putujete i upoznajete kulture i običaje drugih zemalja ovek će postojati neka skrivena destinacija koju bi ste želeli da posetite. Iako je Evropa mali kontinet i da je više manje sve uslovno na dohvat ruku postoje i dalje skrivene destinacije koje su uprkos svojoj lepoti ostale van dodira masovnog turizma. Danas Vas vodimo da skrivenih destinacija Evrope.
prelepa-skrivena-mesta-za-koje-niste-znali
12.02.2017.
Najlepše selo na svetu!
Prizor kao iz Grimovih bajki koji osvaja svojim šarmom i lepotom, iako za mnoge nepoznato malo selo Githorn u Holandiji osvaja turiste na prvi pogled. Jednostavno lepota koju je teško opisati i koju bar jednom u životu treba doživeti.
najlepse-selo-na-svetu

Domaći turizam


15.02.2017.
Lepota kojoj se divim - Dacovića Konaci Zlatibor
Ako bi uratko morali da opišemo Konake Dacovića to bi izgledalo ovako: Putniče namerniče pravi raj te na Zlatiboru čeka. Konaci Dacović to i zaista jesu, smešteni u mirnom delu Zlatibora daleko od gužve, ova divna oaza pružiće Vam zaista sve uslove za idealan i pravi odmor.
lepota-kojoj-se-divim-dacovica-konaci-zlatibor
04.02.2017.
Vrelo bune i Derviška tekija
Verovatno većina Vas nikada nije čula za Blagaj, zar ne! Baš zbog toga smo odlučili da Vam ukratko predstavimo ovu skrivenu oazu koja sa punim pravom zavređuje Vašu pažnju. Gledajući fotografije iskreno verujemo da će te prvom prilikom poželeti da posetite ovo skriveno mesto.
vrelo-bune-i-derviska-tekija
27.01.2017.
Herceg Etno selo Međugorje
Mesto gde je vreme stalo, mosto koje odmara i dušu i telo, mesto za koje se malo zna, mesto koje će te zavoleti i rado mu se vraćati... Herceg Etno selo Međugorje
herceg-etno-selo-medjugorje

Life style


26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije
03.10.2016.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo