Bačka Palanka


Bačka Palanka nalazi se na Dunavu, 45 km uzvodno od Novog Sada. Grad ima 27000 stanovnika, a opština preko 60000.


Preporučite prijateljima - Bačka Palanka informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli
Bačka Palanka nalazi se na Dunavu, 45 km uzvodno od Novog Sada. Grad ima 27000 stanovnika, a opština preko 60000. Na tom pdručju, u 10 km udaljenom Čelarevu , otkrivena je najveća nekropola u Vojvodini , datovana u XIII i IX veku.Pronađeni su zlatni nakit, primerci oruđa i oružja, koje stručnjaci smatraju izvanrednim.

Danas je ovo moderna opština sa razvijenom industrijom.

Dunav, povoljna klima, lovišta i izletištačine Bačku Palanku privlačnim za turiste.
Detaljnije informacije o smeštaju u Bačkoj Palanci i okolini možete pronaći na našem sajtu.

Tagovi: turistički vodič Bačka Palanka prolećna putovanja 2017, Bačka Palanka leto 2017, Bačka Palanka letovanje 2017, Bačka Palanka apartmani Bačka Palanka smestaj Bačka Palanka, Bačka Palanka smeštaj, Hoteli u Bačkoj Palanci, privatan smeštaj u Bačkoj Palanci, cene smeštaja Bačka palanka, eko turizam Bačka Palanka, etno sela Bačka Palanka, salaši Bačka Palanka

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Bačka Palanka

Bačka Palanka smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaKuća za odmor u zagrljaju Dunava Kuća za odmor u zagrljaju Dunava

Provedite nezaboravan vikend sa porodicom, prijateljima...u zagrljaju Dunava...Bačka Palanka nalazi se na Dunavu, 45 km uzvodno od Novog Sada. Grad ima 27000...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


12.01.2017.
Magična Kneževina Andora
Predstavljamo Vam magičnu kneževinu Andoru, prelepu zemlju prepoznatlju p svojoj čarobnoj prirodi, zimskim turističkim centrima i odličnim mogućnostima za šoping.
magicna-knezevina-andora
11.01.2017.
12 najlepših mostova u Evropi!...
Iako je glavna svrha mostova da se što lakše stigne od tačke A do tačke B, oni takođe predstavljaju neverovatna arhitektonska dostignuća, kao i verodostojne istorijske dokaze koji opstaju vekovima.
12-najlepsih-mostova-u-evropi
10.01.2017.
Prve znaminitosti UNESCA
Pošto je danas dan posvećen UNESCU, mi smo odlučili da Vas upoznamo sa prvim znamenitostima koje su se našle na listi svedske kulturne baštine.
prve-znaminitosti-unesca

Domaći turizam


18.12.2016.
Boškova Voda - Domaćinstvo Dabović
Boškova Voda mesto gde stres i nervoza nestaje, svi problemi prestaju i paravi odmor i dobro zdrave počinju. Dobrodošli na Zlatibor i malu oazu Domaćinstva Dabović.
boskova-voda-domacinstvo-dabovic
11.12.2016.
Savršeno mesto za vikend odmor - Matića Avlija
Vikend je dan za oddmor i opuštanje a najbolji način da ga izkoristite je odmor u prirodi. Shodno tome odlučili smo da Vas upoznamo da etno kompleksom Matića Avlija.
savrseno-mesto-za-vikend-odmor-matica-avlija
11.12.2016.
Planinska kućaTara
Za nekog sve, za svakog po nešto! Ono što je ipak evidentno je da Tara nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Pored prelepe prirode i čistog vazduha, na Tari će te pronaći zaista mnogo toga, mi smo odlučili da Vas odvedemo do skrivenog kutka koji se naziva Vila Planinska kuća.
planinska-kucatara

Life style


26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije
03.10.2016.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo