Promo
Promo
Promo


Fotoaparati


Sva mesta iz ove državeHamamet


Hamamet je grad u Tunisu. Zbog svojih plaža, Hamamet je popularna destinacija za kupanje i sportove na vodi. To je bila prva turistička destinacija u Tunisu. Nalazi se na jugoistočnom delu severnog poluostrva Kap Bon u regionu Nabel, na severnoj granici zaliva Hamamet.


Preporučite prijateljima - Hamamet informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli


Hamamet

Hamamet  je grad u Tunisu. Zbog svojih plaža, Hamamet je popularna destinacija za kupanje i sportove na vodi. To je bila prva turistička destinacija u Tunisu. Nalazi se na jugoistočnom delu severnog poluostrva Kap Bon u regionu Nabel, na severnoj granici zaliva Hamamet.

Prijavljeni broj stanovnika varira od 20.000 do 70.000 stanovnika i učetvorostručava se zbog turista svakog leta.
Posebno je poznat po jasminu, po čemu je letovalište Jasmin Hamamet dobilo ime. Po Hamametu se mogu naći mnogobrojni suveniri od jasmina.

Turistčka zona je podeljena u dva dela:

- Severni Hamamet, najmanji i najstariji deo grada proteže se sve do Nabela.
- Jasmin Hamamet, najveći i najnoviji deo, nalazi se nekoliko kilometara jugozapadno od severnog Hamameta.

Tri kilometra od centra nalazi se nekadašnja vila preminulog rumunskog milionera Georgija Sebastijana, i tu se svakog leta održava "Internacionalni hamametski festival". Pogledajte Tunis letovanje hamamet ponude

vremenska prognoza hamamet tunis

Tagovi: turistički vodič Hamamet prolećna putovanja 2017, Hamamet leto 2017, Hamamet letovanje 2017, Hamamet apartmani Hamamet smestaj letovanje Tunis 2017 Hamamet, turisticke informacije Hamamet, sta videti u Hamametu, sta obici u Hamametu, tunis leto 2017 Hamamet, Tunis leto cene, letovanje Tunis 2017, leto Tunis 2017, Tunis leto 2017, Tunis letovanje 2017, Hamamet mapa, auto karta Hamamet

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Hamamet

Izračunajte udaljenost od vas doHamamet smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaHotel Yadis Hammamet Letovanje Tunis Hotel Yadis Hammamet Letovanje Tunis

Hotel Yadis nalazi se 65 km južno od grada Tunis, i prostire se na 4 ha na prelepoj dugoj plaži u poznatom letovalištu Hamamet. Hotel je udaljen 4 km od...

Hotel Sindbad Hammamet Tunis Hotel Sindbad Hammamet Tunis

Smešten u poznatom letovalištu Hammamet u Tunisu, u veličanstvenom bujnom vrtu, okružen palmama i egzotičnim biljkama nalazi se šarmantan hotel Sinbad....

Hotel Vincci Flora Park Hammamet Tunis Hotel Vincci Flora Park Hammamet Tunis

Hotel Vincci Flora Park je šarmatan objekat izgrađen u Arapsko - Mavarskom stilu, nalazi se u poznatom letovalištu Hammamet u Tunisu. Hotel je kategorisan...

Letovanje hotel El Mauradi Beach Hammamet Tunis Letovanje hotel El Mauradi Beach Hammamet Tunis

Hamamet je grad u Tunisu. Zbog svojih plaža, Hamamet je popularna destinacija za kupanje i sportove na vodi. Hotel El Mauradi Beach prostire se na 3 ha na...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


22.06.2017.
5 mesta u Crnoj Gori na kojim ćete se zaista odmoriti
Verovali ili ne u Crnoj Gori je moguće provesti savršen odmor daleko od gužvi uz savršenu uslugu i čiste plaže. Pogledajte neka od mesta u kojima ćete se zaista odmoriti.
5-mesta-u-crnoj-gori-na-kojim-cete-se-zaista-odmoriti
20.06.2017.
10 najboljih plaža na Skiatosu
Skiatos je jedno od najlepših Grčkih ostrva i svakako ostrvo sa najlepšim plažama, da bi smo Vas uverili u to predstavljamo Vam 10 najlepših plaža na Skiatosu. Uživajte!
predivne-plaze-skiatosa
19.06.2017.
Najlepše plaže Bugarske
Bugarska je zemlja koja se može pohvaliti sa prelepim peščanim plažama koje će zadovoljite i najprobirljivije posetioce, počev od ljubitelja kafića i dnevnih žurki na plažama, pa sve do onih koji vole mir, opuštenost i relaksaciju. Ukratko predstavljamo Vam listu od 10 najlepših plaža Bugarske. Uživajte!
najlepse-plaze-bugarske

Domaći turizam


21.06.2017.
7 najlepših mesta u Srbiji za odmor sa porodicom i decom
Odmor sa porodicom i decom može da bude vrlo naporan. Da bi cela porodica uživala na odmoru potrebno je dobro odabrati mesto, isplanirati put i aktivnosti tokom odmora. Nadamo se da će naši predlozi biti korisni.
7-mesta-za-najlepsi-odmor-sa-porodicom-i-decom
14.06.2017.
Najlepše plaže Bokokotorskog zaliva
Boka Kotorska očarava svojom lepotom sa pravom nosi epitet jednog od najlepših zaliva na svetu i kao takva čuva brojne tajne... Mi će mo Vam otkriti samo jednu, za ostalo se morate potruditi sami. Otkrivamo Vam najlepše plaže Boke. Uživajte!
najlepse-plaze-bokokotorskog-zaliva
13.06.2017.
Osam najlepših plaža na Dunavu koje morate posetiti
Iako ne izlazi na more, zahvaljujući bogatstvu reka i jezera Srbija se može pohvaliti brojnim uređenim plažama i kupališta. Ovom prilikom predstavljamo Vam najlepše plaže na Dunavu koje mogu predstavljati idealan izbor za opuštanje tokom letnjih meseci. Uživajte.
8-najlepsih-plaza-na-dunavu-koje-morate-posetiti

Life style


27.04.2017.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo
26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije