Promo
Promo
Promo


Izola


Izola je malo primorsko mesto koje se nalazi na oko 110km od Ljubljane i možda nekih 10km od Kopera.

Najlepša stvar kod Slovenačke obale je to što ćete sva mesta moći da obiđete i uživate u njima za jedan dan!


Preporučite prijateljima - Izola informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli


U Izolu možete ući iz dva pravca (Koper ili Piran) moj savet je da uđete iz pravca Kopera a da izađete u pravcu Pirana jer kada krenete uzbrdo da se penjete ima prelep vidikovac (a puna linija) - naravno to važi samo za one koji žele da fotografišu...

U gradu ima dosta parking prostora, svi se naravno plaćaju i oko 3-4eur je 3-4 sata parkinga što je sasvim dovoljno da obiđete celo mesto.Izola je mali grad, sa možda nekih 10.000 stanovnika odokativno, najvažnija stvar u ovom mestu je luka u kojoj se nalazi jako veliki broj sportskih jedrilica i ozbiljan poligon za reparaciju jedrilica i jahti.Kada prođete kroz luku, dolazite do mirnog i jako lepog gradića.

Uz samu obalu je smešteno veliki broj restorana - ako planirate ručak na slovenačkom primorju, Izola je pravo mesto za to! Izbor je veliki a iz svakog restorana izlaze prelepi mirisi hrane.Što se tiče znamenitosti, nismo uspeli da nađemo ništa posebno... Možda sat u parku i lepu arhitekturu... i opet da pomenem odlične restorane...Prošetajte se u svakom slučaju uskim uličicama između starih zgrada i kuća, ali ne nadajte se spektaklu...Ono što bih izdvojio u Izoli, a što nigde drugde nismo videli su klupe za ležanje i sunčanje zbog kojih mi je Izola ostala u prelepom sećanju!Obzirom da ovde stalno duvaju vetrovi, ukoliko ste ljubitelj kitesurfing-a ovde ćete se ludo provesti, a ukoliko želite samo da odmorite mozak to možete učiniti na keju gledajući ih kako to maestralno rade.


Tagovi: turistički vodič Izola prolećna putovanja 2017, Izola leto 2017, Izola letovanje 2017, Izola apartmani Izola smestaj

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Izola

Izračunajte udaljenost od vas do IzoleIzola smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaPretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


24.07.2017.
9 evropskih metropola koje su najlepše tokom leta
Ako još niste odlučili gde ćete na odmor, a niste ljubitelj sunčanja i zabave na plaži, evo nekoliko predloga metropola koje su najlepše tokom leta.
9-evropskih-metropola-koje-su-najlepse-tokom-leta
21.07.2017.
Najlepše destinacije Portugala
Portugal, zemlja vina, prelepe prirode, magičnih plaža, fado muzike i zanimljive arhitekture. Zemlja u koju će te lako zaljubiti i koja će Vas za tren šarmirati. A koje su to najleše destinacije ove divne Evropske država saznaćete ukoliko ostanete sa nama!
najlepse-destinacije-portugala
07.07.2017.
Najlepše plaže Lefkade
Ukoliko planirate da ovog leta posetite Lefkadu, svakako nećete pogrešiti, a da bi Vas i uverili u to predstavljamo Vam 15 najlepših plaža ovog idiličnog Grčkog ostrva. Uživajte u zaista prelepom ambijentu!
najlepse-plaze-lefkade

Domaći turizam


23.07.2017.
Blaga Srbije - Najlepši vodopadi zemlje
Iako zaista prelepi, prvenstveno zbog teže pristupačnosti Većina vodopada u srbije je i dalje nepoznanica većini ljubitelja prirode. Osim ako niste planinar ili avanturista teško će te pronaći ova skrivena blaga do kojih zaista vredi doći. Da bi smo Vam zagolicali meštu prirpremili smo Vam kratku listu na kojoj se prema nama nalaze najlepši vodopadi Srbije. Uživajte!
blaga-srbije-najlepsi-vodopadi-zemlje
21.06.2017.
7 najlepših mesta u Srbiji za odmor sa porodicom i decom
Odmor sa porodicom i decom može da bude vrlo naporan. Da bi cela porodica uživala na odmoru potrebno je dobro odabrati mesto, isplanirati put i aktivnosti tokom odmora. Nadamo se da će naši predlozi biti korisni.
7-mesta-za-najlepsi-odmor-sa-porodicom-i-decom
14.06.2017.
Najlepše plaže Bokokotorskog zaliva
Boka Kotorska očarava svojom lepotom sa pravom nosi epitet jednog od najlepših zaliva na svetu i kao takva čuva brojne tajne... Mi će mo Vam otkriti samo jednu, za ostalo se morate potruditi sami. Otkrivamo Vam najlepše plaže Boke. Uživajte!
najlepse-plaze-bokokotorskog-zaliva

Life style


27.04.2017.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo
26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije