Promo
Promo
Promo


Rafailovići


Rafailovići su malo mesto koje se nalazi u produžetku Bečića, sa kojima su i povezani su dugom peščanom plažom.

Plaža je lepo uređena, a tik uz obalu se nalazi i veliki broj lepo sređenih kafića i restorana tako da će ovo mesto sigurno zadovoljiti sve Vaše potrebe!


Preporučite prijateljima - Rafailovići informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli
Rafailovići su možda malo lepše sređeni o Bečića (moje subjektivno mišljenje) međutim kao i svuda, obzirom da su kuće/zgrade/hoteli nabijene jedna na dugu veliki je problem za parking, tako da ukoliko planirate letovanje baš ovde, predlog je da se pored smeštaja dobro raspitate i za parking mesto.Mali problem u Rafailovićima jeste parking, pa vodite računa da uz smeštaj imate obezbeđen i parking ukoliko dolazite autom.

Dobra stvar kod Rafailovića je to što ima dosta novih objekata, pa bez obzira da li se odlučite za privatni smeštaj, apartmane ili hotel, sam kvalitet smeštaja će biti jako dobar (naravno dobro se raspitajte pred polazak da posle ne bude kasno!)

Druga dobra stvar jeste blizina Bečića i Budve, pa ako Vam odmor ovde ne bude dovoljno veseo, tamo ćete sigurno naći gomilu klubova koji rade po celu noć!Tagovi: turistički vodič Rafailovići prolećna putovanja 2017, Rafailovići leto 2017, Rafailovići letovanje 2017, Rafailovići apartmani Rafailovići smestaj

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Rafailovići

Izračunajte udaljenost od vas do RafailovićaRafailovići smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaPretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


22.06.2017.
5 mesta u Crnoj Gori na kojim ćete se zaista odmoriti
Verovali ili ne u Crnoj Gori je moguće provesti savršen odmor daleko od gužvi uz savršenu uslugu i čiste plaže. Pogledajte neka od mesta u kojima ćete se zaista odmoriti.
5-mesta-u-crnoj-gori-na-kojim-cete-se-zaista-odmoriti
20.06.2017.
10 najboljih plaža na Skiatosu
Skiatos je jedno od najlepših Grčkih ostrva i svakako ostrvo sa najlepšim plažama, da bi smo Vas uverili u to predstavljamo Vam 10 najlepših plaža na Skiatosu. Uživajte!
predivne-plaze-skiatosa
19.06.2017.
Najlepše plaže Bugarske
Bugarska je zemlja koja se može pohvaliti sa prelepim peščanim plažama koje će zadovoljite i najprobirljivije posetioce, počev od ljubitelja kafića i dnevnih žurki na plažama, pa sve do onih koji vole mir, opuštenost i relaksaciju. Ukratko predstavljamo Vam listu od 10 najlepših plaža Bugarske. Uživajte!
najlepse-plaze-bugarske

Domaći turizam


21.06.2017.
7 najlepših mesta u Srbiji za odmor sa porodicom i decom
Odmor sa porodicom i decom može da bude vrlo naporan. Da bi cela porodica uživala na odmoru potrebno je dobro odabrati mesto, isplanirati put i aktivnosti tokom odmora. Nadamo se da će naši predlozi biti korisni.
7-mesta-za-najlepsi-odmor-sa-porodicom-i-decom
14.06.2017.
Najlepše plaže Bokokotorskog zaliva
Boka Kotorska očarava svojom lepotom sa pravom nosi epitet jednog od najlepših zaliva na svetu i kao takva čuva brojne tajne... Mi će mo Vam otkriti samo jednu, za ostalo se morate potruditi sami. Otkrivamo Vam najlepše plaže Boke. Uživajte!
najlepse-plaze-bokokotorskog-zaliva
13.06.2017.
Osam najlepših plaža na Dunavu koje morate posetiti
Iako ne izlazi na more, zahvaljujući bogatstvu reka i jezera Srbija se može pohvaliti brojnim uređenim plažama i kupališta. Ovom prilikom predstavljamo Vam najlepše plaže na Dunavu koje mogu predstavljati idealan izbor za opuštanje tokom letnjih meseci. Uživajte.
8-najlepsih-plaza-na-dunavu-koje-morate-posetiti

Life style


27.04.2017.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo
26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije