Sijarinska banja


Sijarinska banja nalazi se u južnoj Srbiji na obalama reke Jablanice, u podnožju planine Goljak, na nadmorskoj visini od 520 metara. Ima 18 izvora mineralne vode različitog sastava sa temperaturom od 32-72C.Posebnu atrakaciju predstavljaju gejziri tople vode. Banja je poznata i po svom lekovitom blatom.


Preporučite prijateljima - Sijarinska banja informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli
Sijarinska banja nalazi se u južnoj Srbiji na obalama reke Jablanice, u podnožju planine Goljak, na nadmorskoj visini od 520 metara. Ima 18 izvora mineralne vode različitog sastava sa temperaturom od 32-72 C. Posebnu atrakaciju predstavljaju gejziri tople vode. Banja je poznata i po svom lekovitom blatom.
U Sijarinskoj banji uspesno se leče:
  • Oboljenja koštano-mišicnog sistema
  • Išijas i lumbago
  • Stomačna oboljenja i bolesti creva
  • Bolesti bubrega i mokraćnih puteva
  • Bolesti jetre, žučnih puteva i pankreasa
  • Ginekološka oboljenja i plućne bolesti
Banja je okružena gustom bukovom i hrastovom šumom , pa je okolina banje pogodna za lov, dok je na reci Jablanici moguć sportski ribolov. U neposrednoj blizini banje nalaze se ostaci Caričinog grada iz Vizantijskog perioda. Udaljenost od većih gradova:
  • Beograd – 330 km
  • Leskovac – 50 km
Detaljnije informacije o smeštajnim kapacitetima možete pogledati na našem sajtu

Tagovi: turistički vodič Sijarinska banja prolećna putovanja 2017, Sijarinska banja leto 2017, Sijarinska banja letovanje 2017, Sijarinska banja apartmani Sijarinska banja smestaj sijarinska banja, sijarinska banja aprtmani, sijarinska banja vile, sijarinska banja privatan smeštaj, sijarinska banja cene smeštaja, sijarinska banja turisticke informacije

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Sijarinska banja

Sijarinska banja smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaPretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


19.01.2017.
Manastir Barsana, Rumunija
Predstavljamo Vam skrivena blaga Rumunije, otkrijte Manastirski komleks Barsana. Manastir Barsana, mesto koje pleni pažnjom i duhonovšću, zdanje koje ostavlja bez daha i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
manastir-barsana-rumunija
18.01.2017.
Madona di Kampiljo
Ukoliko ste nise odlučuli gde bi ste išli na zimovanje, predlažemo Vam Madonu di Kampiljo, jedno od najpoznatijih Alpskih skijališta.
madona-di-kampiljo
17.01.2017.
Netipični gradovi Evrope
Kome padaju na pamet putovanja u Porto, Salamanku, Talin, Utreht i Bat, pa to nijedna agencija ne nudi... Pa upravo zato, zašto se ne bi na kratko upoznali sa ovim destinacijama, ko zna možda nam se dopadnu i posetimo ove Evropske gradove.
netipicni-gradovi-evrope

Domaći turizam


18.12.2016.
Boškova Voda - Domaćinstvo Dabović
Boškova Voda mesto gde stres i nervoza nestaje, svi problemi prestaju i paravi odmor i dobro zdrave počinju. Dobrodošli na Zlatibor i malu oazu Domaćinstva Dabović.
boskova-voda-domacinstvo-dabovic
11.12.2016.
Savršeno mesto za vikend odmor - Matića Avlija
Vikend je dan za oddmor i opuštanje a najbolji način da ga izkoristite je odmor u prirodi. Shodno tome odlučili smo da Vas upoznamo da etno kompleksom Matića Avlija.
savrseno-mesto-za-vikend-odmor-matica-avlija
11.12.2016.
Planinska kućaTara
Za nekog sve, za svakog po nešto! Ono što je ipak evidentno je da Tara nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Pored prelepe prirode i čistog vazduha, na Tari će te pronaći zaista mnogo toga, mi smo odlučili da Vas odvedemo do skrivenog kutka koji se naziva Vila Planinska kuća.
planinska-kucatara

Life style


26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije
03.10.2016.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo