Promo
Promo
Promo


Sijarinska banja


Sijarinska banja nalazi se u južnoj Srbiji na obalama reke Jablanice, u podnožju planine Goljak, na nadmorskoj visini od 520 metara. Ima 18 izvora mineralne vode različitog sastava sa temperaturom od 32-72C.Posebnu atrakaciju predstavljaju gejziri tople vode. Banja je poznata i po svom lekovitom blatom.


Preporučite prijateljima - Sijarinska banja informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli
Sijarinska banja nalazi se u južnoj Srbiji na obalama reke Jablanice, u podnožju planine Goljak, na nadmorskoj visini od 520 metara. Ima 18 izvora mineralne vode različitog sastava sa temperaturom od 32-72 C. Posebnu atrakaciju predstavljaju gejziri tople vode. Banja je poznata i po svom lekovitom blatom.
U Sijarinskoj banji uspesno se leče:
  • Oboljenja koštano-mišicnog sistema
  • Išijas i lumbago
  • Stomačna oboljenja i bolesti creva
  • Bolesti bubrega i mokraćnih puteva
  • Bolesti jetre, žučnih puteva i pankreasa
  • Ginekološka oboljenja i plućne bolesti
Banja je okružena gustom bukovom i hrastovom šumom , pa je okolina banje pogodna za lov, dok je na reci Jablanici moguć sportski ribolov. U neposrednoj blizini banje nalaze se ostaci Caričinog grada iz Vizantijskog perioda. Udaljenost od većih gradova:
  • Beograd – 330 km
  • Leskovac – 50 km
Detaljnije informacije o smeštajnim kapacitetima možete pogledati na našem sajtu

Tagovi: turistički vodič Sijarinska banja prolećna putovanja 2017, Sijarinska banja leto 2017, Sijarinska banja letovanje 2017, Sijarinska banja apartmani Sijarinska banja smestaj sijarinska banja, sijarinska banja aprtmani, sijarinska banja vile, sijarinska banja privatan smeštaj, sijarinska banja cene smeštaja, sijarinska banja turisticke informacije

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Sijarinska banja

Izračunajte udaljenost od vas doSijarinska banja smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaPretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


24.07.2017.
9 evropskih metropola koje su najlepše tokom leta
Ako još niste odlučili gde ćete na odmor, a niste ljubitelj sunčanja i zabave na plaži, evo nekoliko predloga metropola koje su najlepše tokom leta.
9-evropskih-metropola-koje-su-najlepse-tokom-leta
21.07.2017.
Najlepše destinacije Portugala
Portugal, zemlja vina, prelepe prirode, magičnih plaža, fado muzike i zanimljive arhitekture. Zemlja u koju će te lako zaljubiti i koja će Vas za tren šarmirati. A koje su to najleše destinacije ove divne Evropske država saznaćete ukoliko ostanete sa nama!
najlepse-destinacije-portugala
07.07.2017.
Najlepše plaže Lefkade
Ukoliko planirate da ovog leta posetite Lefkadu, svakako nećete pogrešiti, a da bi Vas i uverili u to predstavljamo Vam 15 najlepših plaža ovog idiličnog Grčkog ostrva. Uživajte u zaista prelepom ambijentu!
najlepse-plaze-lefkade

Domaći turizam


23.07.2017.
Blaga Srbije - Najlepši vodopadi zemlje
Iako zaista prelepi, prvenstveno zbog teže pristupačnosti Većina vodopada u srbije je i dalje nepoznanica većini ljubitelja prirode. Osim ako niste planinar ili avanturista teško će te pronaći ova skrivena blaga do kojih zaista vredi doći. Da bi smo Vam zagolicali meštu prirpremili smo Vam kratku listu na kojoj se prema nama nalaze najlepši vodopadi Srbije. Uživajte!
blaga-srbije-najlepsi-vodopadi-zemlje
21.06.2017.
7 najlepših mesta u Srbiji za odmor sa porodicom i decom
Odmor sa porodicom i decom može da bude vrlo naporan. Da bi cela porodica uživala na odmoru potrebno je dobro odabrati mesto, isplanirati put i aktivnosti tokom odmora. Nadamo se da će naši predlozi biti korisni.
7-mesta-za-najlepsi-odmor-sa-porodicom-i-decom
14.06.2017.
Najlepše plaže Bokokotorskog zaliva
Boka Kotorska očarava svojom lepotom sa pravom nosi epitet jednog od najlepših zaliva na svetu i kao takva čuva brojne tajne... Mi će mo Vam otkriti samo jednu, za ostalo se morate potruditi sami. Otkrivamo Vam najlepše plaže Boke. Uživajte!
najlepse-plaze-bokokotorskog-zaliva

Life style


27.04.2017.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo
26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije