Promo
Promo
Promo


Val Torens


Val Torens nalazi se u dolini Terantais na Francuskim alpima, i predstavlja najveci skijaški centar u Evropi na nadmorskoj visini od 2300 metara. Pripada opštini Sent Martin de Belvil u okrugu Savoja. Resort raspolaže sa 600 kilometara ski staza, i predstavlja nejvece povezano skijalište na svetu.


Preporučite prijateljima - Val Torens informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli


Val Torens

Val Torens nalazi se u dolini Terantais na Francuskim alpima, i predstavlja najveci skijaški centar u Evropi na nadmorskoj visini od 2300 metara. Pripada opštini Sent Martin de Belvil u okrugu Savoja. Resort raspolaže sa 600 kilometara ski staza, i predstavlja nejvece povezano skijalište na svetu.

Sahvaljujuci velikoj nadmorskoj visini i kolicini snežnih padavina, Val Torens ima izuzetno dugu sezonu koja pocinje u Septembru a završava u Maju. Val Torens predstavlja najvece medunarodno skijalšte na svetu, u prilog tome govori podatak da preko 70 % posetilaca cine stranci medu kojima dominiraju Britanski, Skandinavski, Belgijski i Holandski turisti.

Ljubitelji ekstremnih sportova mogu da posete Menhir park, a avanturisti mogu da se okušaju u paraglajdingu. Svakako najveca atrakcija ovog skijališta je staza za sankanje Tobogan, koja krece s glecera Peklet na 3.000 metara nadmorske visine. Staza je dugacka 6 km, a spust traje oko pola sata.

što se tiče udaljenosti Val Torensa od nekih većih mesta, evo par korisnih infromacija:
  • Udaljenost do Beograda je oko 1405 km i potrebno je oko 13 sati i 41 min vožnje
  • Udaljenost do Novog Sada je oko 1393 km i potrebno je oko 14 sati vožnje
  • Udaljenost do Niša je oko 1639 km i potrebno je oko 16 sati i 12 min vožnje
U produžetku ćete pronaći i veliki broj vila, apartmana, hotela i privatnih smeštaja za Val Torens sa cenom i kontaktom od vlasnika, pa tu možete odabrati odgovarajući smeštaj za sebe ili svoju porodicu... Ako imate bolje informacije ili lepe fotografije, pozivamo Vas da to podelite sa nama.

Tagovi: turistički vodič Val Torens prolećna putovanja 2017, Val Torens leto 2017, Val Torens letovanje 2017, Val Torens apartmani Val Torens smestaj Val Torens hoteli, smestaj Val Torens, privatni smestaj Val Torens, turisticke informacije Val Torens, sta videti u Val Torensu, sta obici u Val Torensu, Val Torens smestaj, Val Torens apartmani, apartmani Val Torens, vile Val Torens, odmor u Val Torensu, Val Torens, Val Torens smestaj,

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Val Torens

Izračunajte udaljenost od vas doVal Torens smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaPretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


28.06.2017.
Najatraktivnije plaže Sitonije
Vodimo Vas na Sitoniju, drugi prst Halkidikija, gde će mo Vas upoznati sa najatraktivnijim plažama ovog poluostrva. Uživajte u fotografijama i opisu plaža!
najatraktivnije-plaze-sitonije
22.06.2017.
5 mesta u Crnoj Gori na kojim ćete se zaista odmoriti
Verovali ili ne u Crnoj Gori je moguće provesti savršen odmor daleko od gužvi uz savršenu uslugu i čiste plaže. Pogledajte neka od mesta u kojima ćete se zaista odmoriti.
5-mesta-u-crnoj-gori-na-kojim-cete-se-zaista-odmoriti
20.06.2017.
10 najboljih plaža na Skiatosu
Skiatos je jedno od najlepših Grčkih ostrva i svakako ostrvo sa najlepšim plažama, da bi smo Vas uverili u to predstavljamo Vam 10 najlepših plaža na Skiatosu. Uživajte!
predivne-plaze-skiatosa

Domaći turizam


21.06.2017.
7 najlepših mesta u Srbiji za odmor sa porodicom i decom
Odmor sa porodicom i decom može da bude vrlo naporan. Da bi cela porodica uživala na odmoru potrebno je dobro odabrati mesto, isplanirati put i aktivnosti tokom odmora. Nadamo se da će naši predlozi biti korisni.
7-mesta-za-najlepsi-odmor-sa-porodicom-i-decom
14.06.2017.
Najlepše plaže Bokokotorskog zaliva
Boka Kotorska očarava svojom lepotom sa pravom nosi epitet jednog od najlepših zaliva na svetu i kao takva čuva brojne tajne... Mi će mo Vam otkriti samo jednu, za ostalo se morate potruditi sami. Otkrivamo Vam najlepše plaže Boke. Uživajte!
najlepse-plaze-bokokotorskog-zaliva
13.06.2017.
Osam najlepših plaža na Dunavu koje morate posetiti
Iako ne izlazi na more, zahvaljujući bogatstvu reka i jezera Srbija se može pohvaliti brojnim uređenim plažama i kupališta. Ovom prilikom predstavljamo Vam najlepše plaže na Dunavu koje mogu predstavljati idealan izbor za opuštanje tokom letnjih meseci. Uživajte.
8-najlepsih-plaza-na-dunavu-koje-morate-posetiti

Life style


27.04.2017.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo
26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije