Val Torens


Val Torens nalazi se u dolini Terantais na Francuskim alpima, i predstavlja najveci skijaški centar u Evropi na nadmorskoj visini od 2300 metara. Pripada opštini Sent Martin de Belvil u okrugu Savoja. Resort raspolaže sa 600 kilometara ski staza, i predstavlja nejvece povezano skijalište na svetu.


Preporučite prijateljima - Val Torens informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli


Val Torens

Val Torens nalazi se u dolini Terantais na Francuskim alpima, i predstavlja najveci skijaški centar u Evropi na nadmorskoj visini od 2300 metara. Pripada opštini Sent Martin de Belvil u okrugu Savoja. Resort raspolaže sa 600 kilometara ski staza, i predstavlja nejvece povezano skijalište na svetu.

Sahvaljujuci velikoj nadmorskoj visini i kolicini snežnih padavina, Val Torens ima izuzetno dugu sezonu koja pocinje u Septembru a završava u Maju. Val Torens predstavlja najvece medunarodno skijalšte na svetu, u prilog tome govori podatak da preko 70 % posetilaca cine stranci medu kojima dominiraju Britanski, Skandinavski, Belgijski i Holandski turisti.

Ljubitelji ekstremnih sportova mogu da posete Menhir park, a avanturisti mogu da se okušaju u paraglajdingu. Svakako najveca atrakcija ovog skijališta je staza za sankanje Tobogan, koja krece s glecera Peklet na 3.000 metara nadmorske visine. Staza je dugacka 6 km, a spust traje oko pola sata.

što se tiče udaljenosti Val Torensa od nekih većih mesta, evo par korisnih infromacija:
  • Udaljenost do Beograda je oko 1405 km i potrebno je oko 13 sati i 41 min vožnje
  • Udaljenost do Novog Sada je oko 1393 km i potrebno je oko 14 sati vožnje
  • Udaljenost do Niša je oko 1639 km i potrebno je oko 16 sati i 12 min vožnje
U produžetku ćete pronaći i veliki broj vila, apartmana, hotela i privatnih smeštaja za Val Torens sa cenom i kontaktom od vlasnika, pa tu možete odabrati odgovarajući smeštaj za sebe ili svoju porodicu... Ako imate bolje informacije ili lepe fotografije, pozivamo Vas da to podelite sa nama.

Tagovi: turistički vodič Val Torens prolećna putovanja 2017, Val Torens leto 2017, Val Torens letovanje 2017, Val Torens apartmani Val Torens smestaj Val Torens hoteli, smestaj Val Torens, privatni smestaj Val Torens, turisticke informacije Val Torens, sta videti u Val Torensu, sta obici u Val Torensu, Val Torens smestaj, Val Torens apartmani, apartmani Val Torens, vile Val Torens, odmor u Val Torensu, Val Torens, Val Torens smestaj,

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Val Torens

Val Torens smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaPretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


22.01.2017.
12 mesta iz bajke koja zaista postoje
Ukoliko ste se ikada zapitali da li zaista postoje mesta toliko lepa da često pomislimo da su ne stvarna i da su deo fikcije, budite sigurni, da takva mesta zaista postoje i mnogo su lepša od onoga što možemo videti na fotografijama. Ovo je upravo priča o 12 takvih mesta koja pričaju svoju bajku. Uživajte!
12-mesta-iz-bajke-koja-zaista-postoje
19.01.2017.
Manastir Barsana, Rumunija
Predstavljamo Vam skrivena blaga Rumunije, otkrijte Manastirski komleks Barsana. Manastir Barsana, mesto koje pleni pažnjom i duhonovšću, zdanje koje ostavlja bez daha i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
manastir-barsana-rumunija
18.01.2017.
Madona di Kampiljo
Ukoliko ste nise odlučuli gde bi ste išli na zimovanje, predlažemo Vam Madonu di Kampiljo, jedno od najpoznatijih Alpskih skijališta.
madona-di-kampiljo

Domaći turizam


18.12.2016.
Boškova Voda - Domaćinstvo Dabović
Boškova Voda mesto gde stres i nervoza nestaje, svi problemi prestaju i paravi odmor i dobro zdrave počinju. Dobrodošli na Zlatibor i malu oazu Domaćinstva Dabović.
boskova-voda-domacinstvo-dabovic
11.12.2016.
Savršeno mesto za vikend odmor - Matića Avlija
Vikend je dan za oddmor i opuštanje a najbolji način da ga izkoristite je odmor u prirodi. Shodno tome odlučili smo da Vas upoznamo da etno kompleksom Matića Avlija.
savrseno-mesto-za-vikend-odmor-matica-avlija
11.12.2016.
Planinska kućaTara
Za nekog sve, za svakog po nešto! Ono što je ipak evidentno je da Tara nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Pored prelepe prirode i čistog vazduha, na Tari će te pronaći zaista mnogo toga, mi smo odlučili da Vas odvedemo do skrivenog kutka koji se naziva Vila Planinska kuća.
planinska-kucatara

Life style


26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije
03.10.2016.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo