Promo
Promo
Promo


Vlasinsko jezero


Vlasinsko jezero se nalazi u Jugoistočnoj Srbiji nadaleko od Srpsko Bugarske granice. Prirodne lepote i retkosti ovog područja koje čine: planine, klisure, vodopadi, izvori, reke, flora i fauna, kao i povoljan uticaj klime, tišina planinske prirode čine ovo mesto idealnim za boravak tokom većeg dela godine.


Preporučite prijateljima - Vlasinsko jezero informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli
Vlasinsko jezero se nalazi u Jugoistočnoj Srbiji nadaleko od Srpsko – Bugarske granice, od glavnih magistralnih pravaca udaljeno je 27 km preko Surdulice i 47 kilometara preko Vlasotnica. Pored juznog dela jezera vodi put ka Bosiljgradu i graničnim prelazima Ribarci i Strezimirovci.

Prestavlja najvece veštačko jezero u Srbiji, kao i jezero na najvecoj nadmorskoj visini, prostire se na povrsini od 16 kvadratnih kilometara. Jezero ima oblik nepravilne elipse, dugačko je oko 9 km, a najveca širina jezera iznosi 3,5 km.Prosećna dubina vode iznosi 10, 5 metara.Prirodne lepote i retkosti ovog područja koje čine: planine, klisure, vodopadi, izvori, reke, flora i fauna, kao i povoljan  uticaj klime, tišina planinske prirode čine ovo mesto idealnim za boravak tokom većeg dela godine. Jezero pruža mogucnosti bavljenja sportovima na vodi, a ljubazni domacini učinice Vaš boravak prijatnim. Jezero je bogato ribom, pa samim tim predstavlja atraktivnu destinaciju za pecaroše.

Detaljnije informacije vezane za Vlasinsko jezero smestaj i apartmane, mozete pronaci na nasem sajtu.

Tagovi: turistički vodič Vlasinsko jezero prolećna putovanja 2017, Vlasinsko jezero leto 2017, Vlasinsko jezero letovanje 2017, Vlasinsko jezero apartmani Vlasinsko jezero smestaj hoteli na vlasinskom jezeru, vile na vlasinskom jezeru, apartmani na vlasinskom jezeru, privatan smeštaj na vlasinskom jezeru, cene smeštaja na vlasinskom jezeru, turističke informacije o vlasinskom jezeru, smestaj vlasinsko jezero, apartmani vlasinsko jezero, vlasinsko jezero smestaj

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Vlasinsko jezero

Izračunajte udaljenost od vas do Vlasinskog jeeraVlasinsko jezero smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaOdmor u blagodetima Vlasinskog jezera - Vila Best Odmor u blagodetima Vlasinskog jezera - Vila Best

Za savršen odmor bez premca sa prelepim pogledom na magično Vlasinsko jezero preporučujemo Vam da posetite malu oazu koju će te zavoleti na prvu pogled....

Vikend odmor na Vlasinskom jezeru u apartmanima Vlasinski vrtovi Vikend odmor na Vlasinskom jezeru u apartmanima Vlasinski vrtovi

Napravite predah u provedite vikend na Vlasinskom jezeru u apartmanima Vlasinski vrtovi. Na raspolaganju Vam je 5 komfornih apartmana smeštenih na samo 50...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


24.07.2017.
9 evropskih metropola koje su najlepše tokom leta
Ako još niste odlučili gde ćete na odmor, a niste ljubitelj sunčanja i zabave na plaži, evo nekoliko predloga metropola koje su najlepše tokom leta.
9-evropskih-metropola-koje-su-najlepse-tokom-leta
21.07.2017.
Najlepše destinacije Portugala
Portugal, zemlja vina, prelepe prirode, magičnih plaža, fado muzike i zanimljive arhitekture. Zemlja u koju će te lako zaljubiti i koja će Vas za tren šarmirati. A koje su to najleše destinacije ove divne Evropske država saznaćete ukoliko ostanete sa nama!
najlepse-destinacije-portugala
07.07.2017.
Najlepše plaže Lefkade
Ukoliko planirate da ovog leta posetite Lefkadu, svakako nećete pogrešiti, a da bi Vas i uverili u to predstavljamo Vam 15 najlepših plaža ovog idiličnog Grčkog ostrva. Uživajte u zaista prelepom ambijentu!
najlepse-plaze-lefkade

Domaći turizam


23.07.2017.
Blaga Srbije - Najlepši vodopadi zemlje
Iako zaista prelepi, prvenstveno zbog teže pristupačnosti Većina vodopada u srbije je i dalje nepoznanica većini ljubitelja prirode. Osim ako niste planinar ili avanturista teško će te pronaći ova skrivena blaga do kojih zaista vredi doći. Da bi smo Vam zagolicali meštu prirpremili smo Vam kratku listu na kojoj se prema nama nalaze najlepši vodopadi Srbije. Uživajte!
blaga-srbije-najlepsi-vodopadi-zemlje
21.06.2017.
7 najlepših mesta u Srbiji za odmor sa porodicom i decom
Odmor sa porodicom i decom može da bude vrlo naporan. Da bi cela porodica uživala na odmoru potrebno je dobro odabrati mesto, isplanirati put i aktivnosti tokom odmora. Nadamo se da će naši predlozi biti korisni.
7-mesta-za-najlepsi-odmor-sa-porodicom-i-decom
14.06.2017.
Najlepše plaže Bokokotorskog zaliva
Boka Kotorska očarava svojom lepotom sa pravom nosi epitet jednog od najlepših zaliva na svetu i kao takva čuva brojne tajne... Mi će mo Vam otkriti samo jednu, za ostalo se morate potruditi sami. Otkrivamo Vam najlepše plaže Boke. Uživajte!
najlepse-plaze-bokokotorskog-zaliva

Life style


27.04.2017.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo
26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije