Vlasinsko jezero


Vlasinsko jezero se nalazi u Jugoistočnoj Srbiji nadaleko od Srpsko Bugarske granice. Prirodne lepote i retkosti ovog područja koje čine: planine, klisure, vodopadi, izvori, reke, flora i fauna, kao i povoljan uticaj klime, tišina planinske prirode čine ovo mesto idealnim za boravak tokom većeg dela godine.


Preporučite prijateljima - Vlasinsko jezero informacije, privatni smeštaj, apartmani, sobe, hoteli
Vlasinsko jezero se nalazi u Jugoistočnoj Srbiji nadaleko od Srpsko – Bugarske granice, od glavnih magistralnih pravaca udaljeno je 27 km preko Surdulice i 47 kilometara preko Vlasotnica. Pored juznog dela jezera vodi put ka Bosiljgradu i graničnim prelazima Ribarci i Strezimirovci.

Prestavlja najvece veštačko jezero u Srbiji, kao i jezero na najvecoj nadmorskoj visini, prostire se na povrsini od 16 kvadratnih kilometara. Jezero ima oblik nepravilne elipse, dugačko je oko 9 km, a najveca širina jezera iznosi 3,5 km.Prosećna dubina vode iznosi 10, 5 metara.Prirodne lepote i retkosti ovog područja koje čine: planine, klisure, vodopadi, izvori, reke, flora i fauna, kao i povoljan  uticaj klime, tišina planinske prirode čine ovo mesto idealnim za boravak tokom većeg dela godine. Jezero pruža mogucnosti bavljenja sportovima na vodi, a ljubazni domacini učinice Vaš boravak prijatnim. Jezero je bogato ribom, pa samim tim predstavlja atraktivnu destinaciju za pecaroše.

Detaljnije informacije vezane za Vlasinsko jezero smestaj i apartmane, mozete pronaci na nasem sajtu.

Tagovi: turistički vodič Vlasinsko jezero prolećna putovanja 2017, Vlasinsko jezero leto 2017, Vlasinsko jezero letovanje 2017, Vlasinsko jezero apartmani Vlasinsko jezero smestaj hoteli na vlasinskom jezeru, vile na vlasinskom jezeru, apartmani na vlasinskom jezeru, privatan smeštaj na vlasinskom jezeru, cene smeštaja na vlasinskom jezeru, turističke informacije o vlasinskom jezeru, smestaj vlasinsko jezero, apartmani vlasinsko jezero, vlasinsko jezero smestaj

Predložite prijateljima da pogledaju ovo mesto
Auto karta / mapa Vlasinsko jezero

Vlasinsko jezero smeštaj, apartmani, sobe, hoteli i aranžmani agencijaOdmor u blagodetima Vlasinskog jezera - Vila Best Odmor u blagodetima Vlasinskog jezera - Vila Best

Za savršen odmor bez premca sa prelepim pogledom na magično Vlasinsko jezero preporučujemo Vam da posetite malu oazu koju će te zavoleti na prvu pogled....

Vikend odmor na Vlasinskom jezeru u apartmanima Vlasinski vrtovi Vikend odmor na Vlasinskom jezeru u apartmanima Vlasinski vrtovi

Napravite predah u provedite vikend na Vlasinskom jezeru u apartmanima Vlasinski vrtovi. Na raspolaganju Vam je 5 komfornih apartmana smeštenih na samo 50...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


19.01.2017.
Manastir Barsana, Rumunija
Predstavljamo Vam skrivena blaga Rumunije, otkrijte Manastirski komleks Barsana. Manastir Barsana, mesto koje pleni pažnjom i duhonovšću, zdanje koje ostavlja bez daha i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
manastir-barsana-rumunija
18.01.2017.
Madona di Kampiljo
Ukoliko ste nise odlučuli gde bi ste išli na zimovanje, predlažemo Vam Madonu di Kampiljo, jedno od najpoznatijih Alpskih skijališta.
madona-di-kampiljo
17.01.2017.
Netipični gradovi Evrope
Kome padaju na pamet putovanja u Porto, Salamanku, Talin, Utreht i Bat, pa to nijedna agencija ne nudi... Pa upravo zato, zašto se ne bi na kratko upoznali sa ovim destinacijama, ko zna možda nam se dopadnu i posetimo ove Evropske gradove.
netipicni-gradovi-evrope

Domaći turizam


18.12.2016.
Boškova Voda - Domaćinstvo Dabović
Boškova Voda mesto gde stres i nervoza nestaje, svi problemi prestaju i paravi odmor i dobro zdrave počinju. Dobrodošli na Zlatibor i malu oazu Domaćinstva Dabović.
boskova-voda-domacinstvo-dabovic
11.12.2016.
Savršeno mesto za vikend odmor - Matića Avlija
Vikend je dan za oddmor i opuštanje a najbolji način da ga izkoristite je odmor u prirodi. Shodno tome odlučili smo da Vas upoznamo da etno kompleksom Matića Avlija.
savrseno-mesto-za-vikend-odmor-matica-avlija
11.12.2016.
Planinska kućaTara
Za nekog sve, za svakog po nešto! Ono što je ipak evidentno je da Tara nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Pored prelepe prirode i čistog vazduha, na Tari će te pronaći zaista mnogo toga, mi smo odlučili da Vas odvedemo do skrivenog kutka koji se naziva Vila Planinska kuća.
planinska-kucatara

Life style


26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije
03.10.2016.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo