Ivanjički Konaci

Malo je mesta za koje možemo reći da zaista prijaju i duši i telu, jedno takvo mesto je upravo oaza smeštena nadomak Ivanjice. Oaza koja predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, za maksimalnu udobnost i prijatan boravak gostiju. Dobrodošli u Ivanjičke konake!Dopada vam se? Preporučite prijateljima:


Ivanički konaci se nalaze 5 km od centra Ivanjice. Opremljeni su najsavremenijom opremom i nameštajem. Na usluzi imaju dvanaest luks apartmana i odvojenu kuću kao celinu, koja ima prostranu dnevnu sobu sa kaminom, komforno kupatilo, kuhinju, dve spavaće sobe i veliku natkrivenu terasu sa koje se pruža predivan pogled ka planinskim masivima Javora i Golije.


Foto: Ivanjički Konaci

Mir i tišina učiniće Vaš odmor nezaboravnim u ovom predivnom prirodnom ambijentu.


Foto: Ivanjički Konaci


Foto: Ivanjički Konaci

U našim konacima možete naći mir za Vaš zaslužen odmor. Savremeni smeštaj, predivni pejzaži, čist vazduh, domaća hrana, krčma, bazen i ležaljke su samo deo onoga što će Vam odmoriti telo i dušu.


Foto: Ivanjički Konaci


Foto: Ivanjički Konaci


Foto: Ivanjički Konaci

Ukoliko ste ipak više za aktivan odmor, organizovaćemo Vam planinske šetnje, izlete, vožnju bicikli i motornih kvadova, motornih sanki (u zimskom periodu), obilaske okolnih kulturno-umetničkih znamenitosti i još dosta toga.

Ivanjički konaci mogu biti i kreativni dodatak Vašem biznisu. Razlikujte se od drugih i organizujte stručne seminare ili skupove, poslovne sastanke, prezentacije ili proslave na mestu koje će Vaše klijente ostaviti bez daha.

Konaci imaju dvanaest luks apartmana i odvojenu kuću sa prostranom dnevnom sobom sa kaminom, komforno kupatilo i kuhinju, dve spavaće sobe i veliku natkrivenu terasu sa koje se pruža predivan pogled. Uz krčmu je naslonjen letnjikovac površine 120 m2, zatvoren sa tri strane, koji ima mogućnost da gostima pruži organizaciju raznih sadržaja: seminari, savetovanja, prezentacije i proslave.


Foto: Ivanjički Konaci


Foto: Ivanjički Konaci


Foto: Ivanjički Konaci

U središtu konaka nalazi se Krčma kapaciteta do 40 mesta. Izgrađena je u etno stilu sa ciljem da objedini spoj tradicionalnog i modernog. Materijali koji dominiraju su drvo i cigla, tako da odiše posebnom toplinom, gde gosti u udobnim garniturama, koje čine poseban kutak krčme, rado provode vreme. Krčma je klimatizovana, poseduje kamin, bežični Internet i kablovsku televiziju.


Foto: Ivanjički Konaci


Foto: Ivanjički Konaci


Foto: Ivanjički Konaci

Obeležene staze za šetnju, noćna šetnja osvetljenom stazom do Vidikovca, vožnja bicikla, kvadova, motornih sanki, razne sportske aktivnosti i bazen. Kada vremenski uslovi nisu naklonjeni aktivnostima u prirodi, zamenu možete naći u našoj medijateci koja raspolaže velikim brojem knjiga za decu, beletristikom i dvd filmovima za sve uzraste.

Dopada vam se? Preporučite prijateljima