Lepota kojoj se divim - Dacovića Konaci Zlatibor

Ako bi uratko morali da opišemo Konake Dacovića to bi izgledalo ovako: Putniče namerniče pravi raj te na Zlatiboru čeka. Konaci Dacović to i zaista jesu, smešteni u mirnom delu Zlatibora daleko od gužve, ova divna oaza pružiće Vam zaista sve uslove za idealan i pravi odmor.Dopada vam se? Preporučite prijateljima:


Dobrodošli u prelepu oazu Zlatibora, mesto gde Vas priroda opija, mesto gde se duša odmara i osmeh sa lica ne silazi, dobrodošli u Dacovića Konake!


Foto: Dacovića konaci


Foto: Dacovića konaci


Foto: Dacovića konaci

"Dacovića Konaci" je idealno mesto za vaš odmor.Nalazi se u jednom od najlepših Zlatiborskih sela "Ljubiš" na samo 20km od centra Zlatibora.Do "Dacovića Konaka" je potrebno ne vise od 30 min lagane vožnje automobilom.Konaci se nalaze u prelepom okruženju prirode i prirodnih lepota a na samo 5min od konaka nalazi se Ljubiška pećina do koje možete prošetati ili do ribnjaka "SIMEX" u kome možete uživati uz svežu pastrmku.

Kod nas vam ne može biti dosadno ako ste ljubitelj prirode. U sklopu konaka ima i jedinstven bazen u Srbiji...

U ponudi imamo četiri apatrmana(kućice) razlićitih velićina smeštajnog kapaciteta - dve,četiri i šest osoba.Svaki apartman je opremljen sa mini kuhinjom, sobom ,kupatilom. Apartmani imaju TV i DVD kao i parking mesto za sve goste koji borave kod nas.


Foto: Dacovića konaci


Foto: Dacovića konaci


Foto: Dacovića konaci

Gosti se mogu opredeliti za pansion ili polupansion kod domaćina (domaća hrana) a mogu i sami pripremati hranu u apartmanima.

DNEVNI NAJAM APARTMANA VEĆ OD 15 eura

Svi gosti takođe mogu kupiti i domaće proizvode, kajmak, sir, domaću rakiju po veoma povoljnim cenama.


Foto: Dacovića konaci


Foto: Dacovića konaci

Dopada vam se? Preporučite prijateljima