Najlepše kolibe Alpa

Neko od Vas ima želju da uživama u lepotoma Alpa iz hotelske sobe a neki će izbarati malo drugačiji vid smeštaja koji u punom svetlu odslikava lepotu ovih predela. Kako to izgleda mogledajte u našem kratkom prilogu o najlepšim kolibama Alpa.Dopada vam se? Preporučite prijateljima:


Neko od Vas ima želju da uživama u lepotoma Alpa iz hotelske sobe a neki će izbarati malo drugačiji vid smeštaja koji u punom svetlu  odslikava lepotu ovih predela. Kako to izgleda mogledajte u našem kratkom prilogu o najlepšim kolibama Alpa.

Koliba Zermatt Peak, Švajcarska


Foto: Chalet Zermatt peak


Foto: Chalet Zermatt peak


Foto: Chalet Zermatt peak

Za ovu kolibu možemo reći da je pravi simbol uživanja. Iako u svom nazivu nosi ime koliba, Zermatt Peak je daleko više od toga. Prostire se na 700 metara kvadratnih sa terasama površine 150 kvm. Nalazi se  iznad mesta Zelmatt u Švajcarskoj sa idiličnim pogledima na najlepše vrhove švajcarskih Alpa.

Koliba poseduje 5 spavaćih soba, apartman sa odvojenom garderobom i đakuzi kupatilom, biblioteku, kuhinju, 3 trpezarije, vinski podrum, sobu za ski opremu... moderan spa centar sa bazenima, teretanom, saunama, parnim kupatilima, posebno dizajniranim tuš kabinama... sve u svemu pravi raj za ljubitelje zimske idile.

Koliba Amazon creek, Šamoni Francuska


Foto: Amazon Creek


Foto: Amazon Creek


Foto: Amazon Creek

Važi za najluksuzniju kolibu Francuskih alpa, nalazi se u Francuskom ski centru Šamoni. Krasi je prelep pogled na Mon Blan.  Koliba poseduje luskuzni spa centar, mini bioskopsku dvoranu, tursko kupatilo, đakuzi i spolji bazen sa masažnim sistemom i vodom koja se greje.

Koliba Merlo, Saine foy Tarentaise, Francuska


Foto: Chalet Finder


Foto: Chalet Finder


Foto: Chalet Finder

Koliba se nalazi u šarmantnom selu le Miror u dolini Tarentaise. Svojim gostima pravi užitak boravka u Francuskim alpima i sa pravom nosi epitet najromantičnije kolibe u zemlji. Gostima je na raspolaganju  teretana, sauna, veliki kućni bioskop, otvoreni bar i osoblje uvek spremno da vas po pozivu usluži gastronomskim specijalitetima..

Koliba Kilimanjaro, Val Disere Francuska


Foto: Ultimate luxury chalets


Foto: Ultimate luxury chalets


Foto: Ultimate luxury chalets

Kao što možete i predpostaviti koliba je dobila ime po čuvenoj afričkoj planini, smeštena je u poznatom zimskom ski centru Val Disere i svojim gostima nudi pun luksuz komfora u prelepom ambijentu.

Koliba Spa, Verbier Švajcarska


Foto: Chalet Spa


Foto: Chalet Spa


Foto: Chalet Spa


Foto: Chalet Spa

Ukoliko želite spoj magične planinske kolibe i savremenog i luksuznog spa centra Koliba SSpa u Verbieru u Švajcarskoj je pravi izbor za Vas. Nalazi se u podnožju skijaških staza Savoleyres, samo dva minuta hoda udaljena od ski liftova. Pogledi sa terasa usmereni su na vrhove Brusona i Combin masiva.

Dopada vam se? Preporučite prijateljima