Promo
Promo
Promo


Fotoaparati


Najlepše plaže Bokokotorskog zaliva

Najlepše plaže Bokokotorskog zaliva

14.06.2017.
Neke su skrivene, neke su Vam nadohvat ruke, al ono što im je zajedničko je da su sve posebne na svoj način i da pripadaju najlepšem zalivu na svetu. Predstavljamo Vam najlepše plaže Bokokotorskog zaliva. 

Plaža OblatnoFoto: Goran Aničić / Flickr.com

Smeštena u skrivenoj oazi šumovitog zaleđa i netaknute prirode, plaže Oblatno pleni svojim izgledom i atraktivnošću. Nalazi se 5 km od raskršća Kotor - Tivat - Budva, duga je 150 metara. U blizini plaže nalaze se kafići i ugostiteljski objekti i parking prostor.

Plaža Bajova kula


Foto: DUSKO MARTINOVIC / Panoramio.com

Ova plaža važi za jednu od lepših u Bokokotorskom zalivu, omiljeno je izletište Kotorana, nalazi se između Kotora i Perasta. Ime je dobila po kuli koju je je ovde izgradio junak Baja Pivljanin. Plaža je šljunkovita, duga je 60 metara i krasi je čisto i prozirno more.

Plaža Kalardavo


Foto: Goran Aničić / Flickr.com

Veoma popularna plaža, koja će Vam ponuditi dosta zabave za sve uzraste. Nalazi se u blizini Tivta, pored puta koji vodi od aerodroma ka Ostrvu cveća. Plaža je uređena i opremljena plažnim mobilijarom, a na samoj plaži nalazi se istoimeni restoran prepoznatljiv po ribljim specijalitetima. Plaža je dugačka 260 metara.

Plaža Pravi Horizonti


Foto: Jovanovici / Flickr.com

Sa pravom nosi epitet jedne od najlepših Crnogorskih plaža. Nalazi se u blizi letovališta Radovići, na poluostrvu Lučica nadomak Tivta. Plaža je peščana sa pogledom na otvoreno more, dugačka je 350 metara i potpuno opremljena. Na plaži se nalazi istoimeni hotel, a u njenoj blizini su smešteni ugostiteljski objekti i parking prostor.

Plaža Žanjice


Foto: Johan Marais / Flickr.com

Plaža se nalazi u istoimenoj uvali na poluostru Luštica, nedaleko od naselja Rose. Plaža je veoma popularna i uređena, a tokom sezone taksi brodićima je povezana sa Herceg Novim. Plaža je duga 300, a široka 10 - 15 metara.

Plaža Mirište


Foto: Kovač Mihajlo / Panoramio.com

Nalazi se u istoimenoj uvali u blizini plaže Žanjic i rta Arza. Plaža je uređena je i opremljena ležaljkama i suncobranima, a tu su i ugostiteljski objekti za osveženje. Glavna karakteristika plaže je tirkizno čisto more. Do plaže se najlakše može doći brodićem i makadamskim putem od plaže Žanjic.

Plaža Dobreč


Foto: Emin Jugo / Panoramio.com

Ukoliko ste ljubitelj mirnije i opuštenije atmosfere plaža Dobreč je pravo mesto za Vas. Plaža je peščano - šljunkovita, dugačka je 70 metara i nalazi se na poluostrvu Luštica u samom ulazu u Bokokotorski zaliv. Plaža je okružena prelepom prirodom, što joj daje posebnu autentičnost. Do plaže se može doći samo brodićima.

Plaža Morinj

Foto: Brisk Lad / Flickr.com

Plaža se nalazi u istoimenom mestu na tačno pola puta od Kotora ka Herceg Novom. Zbog velikog broja izvora i rečica more je izuzetno čisto ali i za nijansu hladnije u odnosu na ostatak zaliva. Plaža je šljunkovita, uređena je, a na samoj plaži i u njenoj neposrednoj blizini nalaze se ugostiteljski objekti.

Plaža Seljanovo


Foto: babuskica / Panoramio.com

Plaža Seljanovo - poznatija kao Ponta Seljanova je peščana plaža dužine oko 250m. Plaža je zapravo rt koji se završava svetionikom. Na samoj plaži nalaze se dva ugostiteljska objekta, odnosno restoran sa terasom i molom u moru, i otvoreni šank. Plaža je organizovana i opremljena plažnim mobilijarom. Nalazi se u blizini Tivta.


Zvuči interesantno? Preporučite prijateljima:

Putovanja Hurgada leto 2017 12 dana avionom - Hotel Le Pacha Resort 4*
Putovanja Hurgada leto 2017 12 dana avionom - Hotel Le Pacha Resort 4*
Cena: 365 - 420 EUR
Egipat Hurgada leto 2017 12 dana avionom - Hotel Lilly Land Beach Club Resort 4*
Egipat Hurgada leto 2017 12 dana avionom - Hotel Lilly Land Beach Club Resort 4*
Cena: 340 - 435 EUR
Hurgada Egipat leto 2017 12 dana avionom - Hotel Mina Mark Resort & Spa 3*
Hurgada Egipat leto 2017 12 dana avionom - Hotel Mina Mark Resort & Spa 3*
Cena: 370 - 460 EUR
Aranžmani Egipat Hurgada leto 2017 12 dana avionom - Hotel Royal Regina 4*
Aranžmani Egipat Hurgada leto 2017 12 dana avionom - Hotel Royal Regina 4*
Cena: 345 - 390 EUR

Najbolji gradovi za doček Nove 2017 godine
Najbolji gradovi za doček Nove 2017 godine
Ukoliko želite da dočekate Novu 2017 godine u nekom od Evropskih gradova izabrali smo za Vas 10 destinacija koji ne smete propustiti. Uživajte u fenomenalnom provodu i zaista spektakularn...
Uspon na Suvu planinu i osvajanje najvišeg vrha Trem (1810m)
Uspon na Suvu planinu i osvajanje najvišeg vrha Trem (1810m)
Suva planina nalazi se na jugoistoku Srbije i udaljena je svega dvadesetak kilometara od Niša. Predstavlja izvanredan prirodni rezervat koga rado posećuju planinari, mnogi ljubitelji priro...
Odmor sa decom u Soko Banji
Odmor sa decom u Soko Banji
Ako želite odmor u prirodi, gde ćete i vi i vaša deca uživati, pravi izbor je Sokobanja. Do nje se lako stize iz svih krajeva Srbije, a prelepa okolina Bovanskog jezera učiniće dolazak...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Vesti iz sveta


22.06.2017.
5 mesta u Crnoj Gori na kojim ćete se zaista odmoriti
Verovali ili ne u Crnoj Gori je moguće provesti savršen odmor daleko od gužvi uz savršenu uslugu i čiste plaže. Pogledajte neka od mesta u kojima ćete se zaista odmoriti.
5-mesta-u-crnoj-gori-na-kojim-cete-se-zaista-odmoriti
20.06.2017.
10 najboljih plaža na Skiatosu
Skiatos je jedno od najlepših Grčkih ostrva i svakako ostrvo sa najlepšim plažama, da bi smo Vas uverili u to predstavljamo Vam 10 najlepših plaža na Skiatosu. Uživajte!
predivne-plaze-skiatosa
19.06.2017.
Najlepše plaže Bugarske
Bugarska je zemlja koja se može pohvaliti sa prelepim peščanim plažama koje će zadovoljite i najprobirljivije posetioce, počev od ljubitelja kafića i dnevnih žurki na plažama, pa sve do onih koji vole mir, opuštenost i relaksaciju. Ukratko predstavljamo Vam listu od 10 najlepših plaža Bugarske. Uživajte!
najlepse-plaze-bugarske

Domaći turizam


21.06.2017.
7 najlepših mesta u Srbiji za odmor sa porodicom i decom
Odmor sa porodicom i decom može da bude vrlo naporan. Da bi cela porodica uživala na odmoru potrebno je dobro odabrati mesto, isplanirati put i aktivnosti tokom odmora. Nadamo se da će naši predlozi biti korisni.
7-mesta-za-najlepsi-odmor-sa-porodicom-i-decom
14.06.2017.
Najlepše plaže Bokokotorskog zaliva
Boka Kotorska očarava svojom lepotom sa pravom nosi epitet jednog od najlepših zaliva na svetu i kao takva čuva brojne tajne... Mi će mo Vam otkriti samo jednu, za ostalo se morate potruditi sami. Otkrivamo Vam najlepše plaže Boke. Uživajte!
najlepse-plaze-bokokotorskog-zaliva
13.06.2017.
Osam najlepših plaža na Dunavu koje morate posetiti
Iako ne izlazi na more, zahvaljujući bogatstvu reka i jezera Srbija se može pohvaliti brojnim uređenim plažama i kupališta. Ovom prilikom predstavljamo Vam najlepše plaže na Dunavu koje mogu predstavljati idealan izbor za opuštanje tokom letnjih meseci. Uživajte.
8-najlepsih-plaza-na-dunavu-koje-morate-posetiti

Life style


27.04.2017.
Zaniljiva arhitektura, priroda i čovekovih ruku delo
Kada se spoje priroda i čovek zaista mogu dati fascinante rezultate, a kako to izgleda u praksi pokazaćemo Vam kroz malu foto šetnju do neobičnih i krajnje ispirativnih šumskih koliba. Verujemo da će te bar na kratko poželite da par dana provedete u ovoj magičnoj idili. Uživajte!!!
zaniljiva-arhitektura-priroda-i-covekovih-ruku-delo
26.12.2016.
Novogodišnje jelke
Novogodišnja jelka je najprepoznatljiviji simbol i najlepši dekorativni ukras Novogodišnjih praznika a kićenje jelke je tradicija kojoj se najviše obraduju oni najmlađi ali i oni stariji. Da li ste i vi okitili Vašu jelku? Ukoliko niste evo nekoliko zanimljivih predloga koji Vam mogu dati inspiraciju.
novogodisnje-jelke
11.12.2016.
Boravak u hostelima - korisne informacije
Prvi put se spremate da odsednete u hostelu, a i dalje ste skeptični? Plaše vas zajednička kupatila, sobe u kojima spavaju ljudi koji se ne poznaju, krađe. Saznajte šta vas očekuje.
boravak-u-hostelima-korisne-informacije