Sejšeli - raj na zemlji

Raj na zemlji ili Biblijski vrt su samo neke od asocijacija na ovaj magičan arhipelag i to sa punim pravom. Sejšeli zaista jesu jedno od najlepših i najromantičnijih mesta na zemlji.Dopada vam se? Preporučite prijateljima:


Sejšeli, ostrvo koje asocira na raj, prelepe plaže, jednom rečju san koji možete doživeti. Prelepe šume, zeleni planiski vrhovi, peščane plaže, neobične stene, gostoprimljivi domaćini... sve su to asocije za ovo prelepo ostrvo. Nekada turistički centar bogatih, Sejšeli postaju pristupačniji sve većem broju putnika.

Sejšeli se nalaze u zapadnom delu Indijskog okeana i po mnogima predstavljaju najlepša ostrva na svetu. Ceo arhipelag se sastoji od 116 ostrva. Ono što je možda i najvažnije, Sejšeli se nalaze u pojasu tropske klime pa su veoma popularna destinacija tokom cele godine.

Pored luksuznih hotela kojih ima u izobilju na ovim predivnim ostrvima možete pronaći kvalitetan smeštaj i za one sa malo plićim džepom. Manji hoteli i privatni smeštaji odišu lokalnim šarmom i željno očekuju nove posetioce.

Pored uživanja u suncu i moru, posetioci ovog arhipelaga mogu osetiti čari ronjenja, jedrenja, pecanja, šetnje i istraživanja predivnih predela, lokalne gastronomije i romantičnih zalazaka sunca.

Ono što je sigurno ukoliko posetite Sejšele uživaćete u odmoru Vašeg života, mestu gde harmonija i osmeh nisu znak sreće već svakodnevnica.

Na kraju dovoljno je reći da Sejšele sa pravom zovu Biblijski vrt, a vi se uverite da li je to zaista tako.


Foto: Andrew Moore / Flickr.com


Foto: Jean-Marie Hullot / Flickr.com


Foto: Jean-Marie Hullot / Flickr.com


Foto: Didier Baertschiger / Flickr.com


Foto: Didier Baertschiger / Flickr.com


Foto: Federico Robertazzi / Flickr.com

Dopada vam se? Preporučite prijateljima