super odmor vikend akcije
Pošalji svoj putopis     All Home Interiors
aktuelne ponude odmor jeftine avio karte ponude turistickih agencija

Fotoaparati

Dom za stare beograd

Ulcinj

Smatra se da je Ulcinj jedan od najstarijih gradova na Jadranskom primorju. Kažu da je star vie od 2000 godina. Ovaj grad je imao veoma burnu i bogatu istoriju koja je dosta ostavila traga na njegov dananji izgled. Za vreme Turske vladavine Ulcinj dobija orjentalni izgled, koji do danas zadržava. To je grad sa meovitim slovenskim, albanskim i romanskim stanovnitvom. Ulcinj zauzima krajnji južni deo Jadrana, a pripada jugoistočnom delu delu Crne Gore. Ulcinj ima oko 20 km plaže, od toga 15km pečanih plaža, zatim poseduje preko 6000 h obradivog zemljita, maslinjaka od oko 88.000 stab...
Ulcinj smestaj cene


Edita apartmani Ulcinj smeštaj u blizini plaže

Edita apartmani Ulcinj smeštaj u blizini plaže

Preporučite prijateljima:Odmor na moru » Ulcinj smestaj » Vila Edita » Ova strana je pregledana 4997 putaEdita apartmani Ulcinj smeštaj u blizini plažeEdita apartmani Ulcinj smeštaj u blizini plaže. Najbolje ponude za Crnu goru leto 2014 apartmani Edita Ulcinj apartmani. Vila Edita se nalazi na 300 metara od centra grada, na idealnoj lokaciji sa predivnim pogledom na grad i Veliku plazu, dugu 13 km. Okruzena je zelenilom i predivnom mediteranskom klimom.

Ideja za provod

 • Uživanje u moru i suncu,
 • Sportovi na vodi,
 • Restorani,
 • Izleti,
 • Diskoteke, barovi, klubovi,
 • Šetnje po plaži...

Ponuđeni sadržaji

Vila Edita se nalazi na 300 metara od centra grada, na idealnoj lokaciji sa predivnim pogledom na grad i Veliku plazu, dugu 13 km. Okruzena je velikim zelenilom i predivnom mediteranskom klimom. Vila Edita posjeduje veliki parking prostor, predivno osvjetljen i obezbijedjen. Vila posjeduje 20 apartmana sa TV, klimom i restoranom. Dobrodosli i zelimo Vam prijatan odmor u predivnom Ulcinju.

Apartmani Edita predstavljaju novogradnju visokog kvaliteta i raspolažu sa ukupno 20 dvokrevetnih i trokrevetnih soba uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Potpuno nov smještaj završen u toku 2008 godine. Nalazi se u blizini benziske stanice sa desne strane u pravcu Velike Plaže.

Apartmani Edita su opremljeni klimom, Sat TV, kupatilom sa tuš kabinom, i svaka ima zaseban balkon. Na prizemlju Ville ishrana je na bazi švedskog stola u restoranu koji ima kapacitet od 15 do 20 osoba. Veliko dvorište služi i kao besplatan parking za auto svakog gosta.

Ishrana u restoranu Vile je na bazi švedskog stola kapaciteta 40-45 osoba te svojim gostima nudi širok izbor jela i pića.
Tagovi za Ulcinj:
Apartmani Ulcinj, Ulcinj smestaj

Edita apartmani Ulcinj smeštaj u blizini plaže

Edita apartmani Ulcinj smeštaj u blizini plaže


Cena: 15 - 21 EUR, obuhvata

 • Smeštaj u apartmanima na bazi usluge polupansiona ili punog pansiona po osobi dnevno

Lokacija:

Da li Vam se dopada ponuda?Kontakt informacije:

 • Vila Edita
 • Tip: Vila
 • Adresa: Djerane bb, Ulcinj
 • Mesto: Ulcinj
 • Mobilni: +382 69 446 734, +382 69 886 659
* Ime i prezime:
* Kontakt telefon:
* E-mail:
* Poruka:
Sigurnosno pitanje:

 H     8LK   
F3   R  3 X  Q2D
 T  5K4  BMJ   
 9   T  8 8  HKX
CF7     258   
newsletter
Posetite naš portal i pronađite veliki broj avio karata za destinacije po celom svetu po povoljnim cenama!

» Avio karte

Tagovi

apartmani edita, ulcinj apartmani, apartmani edita ulcinj, edita apartmani ulcinj, smestaj u blizini plaze, smestaj blizu plaze

Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Letovanje 2014 i prolecni aranžmani za putovanja
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014

Pridružite se ljubiteljima putovanja!

Obavezno pogledajte i ovo

Odmor na padinama Fruške gore

Odmor na padinama Fruške gore

Vila Green Day je napravljena za sve goste koji žele da se odmore ili proslave važne događaje i obeleže posebne trenutke.