Promo
Promo
Promo


Fotoaparati


Detaljnije informacije o mestu

Plitvice

Plitvice se nalaze u kontinentalnom delu Hrvatske na području između Male Kapele i Pljeivice u Lici, a prva pomisao na njih veže se uz prekrasne vodene slapove i mnotvo jezera. Zbog svojih izuzetnih prirodnih lepota uvrtene su na UNESCO listu svetske prirodne batine. Da bi se obiao samo uži...
Plitvice smestaj cene

Etno selo Korana odmor u Hrvatskoj

Etno selo Korana odmor u Hrvatskoj

Etno selo Korana je smješteno u Nacionalnom parku Plitvička jezera, a može poslužiti kao prikaz uzdizanja Hrvatske iz užasa rata jer je obnovom, uz primjenu odgovarajućih arhitektonskih rješenja, postalo jedinstveno mjesto za posjetitelje iz čitavoga svijeta. Kada vidite tradicionalno građene kuće i kristalno čistu rijeku pomisliti ćete da ste u mjestu koje postoji samo u mašti. Nakon kupanja u rijeci možete se okrijepiti uz pripremu jela na roštilju ili nekim tradicionalnim jelima ispod peke i sa žara.

Ova ponuda je pregledana 8686 puta - preporučite je prijateljima:Ideja za provod

Osim razgledavanja samog Nacionalnog parka imate priliku posjetiti zanimljive destinacije na vrlo kratkim udaljenostima od mjesta gdje odsjedate. Možete izletom u planine uživati u svježem zraku i pogledu koji se pruža, iskušati divlje slapove na raftingu, otići u ribolov na jednu od tri najčišće rijeke na svijetu, razgledati speleološke lokalitete, posjetiti memorijalni centar jednog od najznačajnijih znanstvenika u povijesti, ili iskušati svoje sposobnosti u paintballu.

Ponuđeni sadržaji

Iz svake sobe u kojoj ste smješteni pogled se pruža na bistru rijeku Koranu i prekrasne slapove, a dodatnom ugođaju pridonosi šum slapova koji se nalaze na samo nekoliko metara od kuće. U ljetnim mjesecima možete se i kupati u rijeci koja će vam zasigurno ostaviti dojam kakav se pamti.

Etno selo Korana

Etno selo Korana

Tag: etno selo Korana, smestaj etno selo Korana, odmor etno selo Korana, vikend etno selo Korana, etno selo Korana smestaj, etno selo, eko turizam, etno selo Korana, etno sela Korana, etno sela hrvatskaEtno selo Korana mapa:

Izračunajte udaljenost do mesta Plitvice

Cena: Na upit, obuhvata

  • Za detaljnije informacije molimo Vas pozovite  ponuđača

Preporučite prijateljima:


Kontakt informacije :

  • Etno selo Korana
  • Tip: Etno selo
  • Adresa: Korana 15
  • Mesto: Plitvice
  • Telefon: +385 53 648 215

Prilikom zakazivanja naglasite da ste akciju videli na DalekoOdPosla.com


Još ponuda iz ovog mesta:


Etno selo Korana odmor u Hrvatskoj
Etno selo Korana odmor u Hrvatskoj

Etno selo Korana je smješteno u Nacionalnom parku Plitvička jezera, a može poslužiti kao prikaz uzdizanja Hrvatske iz užasa rata jer je obnovom, uz primjenu...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Ponude iz istog mesta:

  • Etno selo Korana odmor u Hrvatskoj
    Etno selo Korana odmor u Hrvatskoj