super odmor vikend akcije
Pošalji svoj putopis     All Home Interiors
aktuelne ponude odmor jeftine avio karte ponude turistickih agencija

Fotoaparati

Dom za stare beograd

Neum

Neum je mesto u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na Jadranskom moru, i jedini je izlaz Bosne i Hercegovine na Jadran.Udaljenost Neuma od Dubrovnika je 70 km, od aerodroma Dubrovnik 90 km, od Mostara 70 km, od železničke stanice Ploče i Metković po 30 km. Nalazi se naspram poluostrva Peljeac. Odlikuje se dugim i toplim letima i kratkom i blagom zimom, te spada u red primorskih mesta s najvećim brojem sunčanih dana. Srednje mesečne temperature mora na povrini kreću se oko 13C u januaru do 32C u julu i avgustu. Povoljni klimatski uslovi omogućuju, pored kupanja i sunčanja, gotovo toko...
Neum smestaj cene


Letovanje Neum Bosna i Hercegovina, Hotel Sunce Neum

Letovanje Neum Bosna i Hercegovina, Hotel Sunce Neum

Preporučite prijateljima:Odmor na moru » Neum smestaj » Hotel Sunce » Ova strana je pregledana 3695 putaLetovanje Neum Bosna i Hercegovina, Hotel Sunce NeumHotel Sunce je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada Neuma. Hotel Sunce svojim gostima nudi različite mogućnosti za sport, razonodu i zabavu. Gostima na raspolaganju stoji hotelska plaža, sunčalište, te različiti zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji.

Ideja za provod

 • Obilazak grada,
 • Izleti,
 • Restorani,
 • Diskoteke, barovi, klubovi,
 • Kulturno istorijske znamenitosti,
 • Uživanje u suncu i moru,
 • Bazen, sauna,
 • Sportovi na vodi,
 • Šetnje...

Ponuđeni sadržaji

Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima te savremenim ugostiteljskim sadržajima (konoba Dionis, taverna Luna, restoran, pivnica, slastičarna, caffe-bar, pizzeria). Sve sobe su savremeno opremljene sa SATTV, sušilom za kosu, telefonskom linijom i internet priključkom. Svi hotelski prostori su klimatizirani.

Hotel Sunce

Hotel se bavi i kongresnim turizmom, organiziranjem izleta u turistički atraktivna mesta (Dubrovnik, Međugorje, Mostar, Ston), fotosafarijem i fish-picnicom (Hutovo Blato) te izletima na selo.

Hotel Sunce

Gostima stoji na raspolaganju: savremeno opremljena recepcija sa aperitiv barom, muški i ženski frizerski salon, zubna ordinacija, ordinacija lekara opšte prakse, prodavnica suvenira, modni butici, stoni tenis, biljar te ostale pogodnosti potrebne za odmor i rekreaciju. Hotelskim gostima na raspolaganju stoje 4 savremene kongresne dvorane kapaciteta od 30 do 300 mesta. Hotel ima vlastiti parking sa 200 parking mesta te garažu sa 50 mesta.

Hotel SunceCena: Na upit, obuhvata

 • Detaljnije informacije možete pogledati na internet stranicama ponuđača.

Lokacija:

Da li Vam se dopada ponuda?Kontakt informacije:

 • Hotel Sunce
 • Tip: Hotel
 • Adresa: Kralja Tomislava b.b
 • Mesto: Neum
 • Telefon: +387 36 / 880 033
* Ime i prezime:
* Kontakt telefon:
* E-mail:
* Poruka:
Sigurnosno pitanje:

SUL     4WX   
 C  K  2 I  T1J
9K9  4LW  AK8   
2   H  G 6  Q7M
C38     B64   
newsletter
Posetite naš portal i pronađite veliki broj avio karata za destinacije po celom svetu po povoljnim cenama!

» Avio karte

Tagovi

hotel sunce Neum, smestaj Neum, privatni smestaj Neum, Neum smestaj, Neum privatni smestaj, apartmani Neum, Neum apartmani, Neum, hoteli Neum, Neum hoteli, odmor bosna, odmor Neum

Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Letovanje 2014 i prolecni aranžmani za putovanja
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014

Pridružite se ljubiteljima putovanja!

Obavezno pogledajte i ovo

Odmor na padinama Fruške gore

Odmor na padinama Fruške gore

Vila Green Day je napravljena za sve goste koji žele da se odmore ili proslave važne događaje i obeleže posebne trenutke.