super odmor vikend akcije
Pošalji svoj putopis     All Home Interiors
aktuelne ponude odmor jeftine avio karte ponude turistickih agencija

Fotoaparati

Dom za stare beograd

Sarajevo

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i saobraćajni centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine i sedite Sarajevskog kantona, koje prema procenama ima 429.672 stanovnika. Kroz grad protiče reka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorite reke Bosne, sa popularnim izletitem Sarajlija, Vrelom Bosne. Oko grada su i planine: Trebević, Jahorina, Bjelanica, Igman i Treskavica. Grad Sarajevo je sedite najveće visokokolske ustanove u zemlji, Univerziteta Sarajevo, i niza drugih visokokolskih ustanova, čime se svrstava u red naj...
Sarajevo smestaj cene


Odmor u Bosni etno selo Babići

Odmor u Bosni etno selo Babići

Preporučite prijateljima:Etno sela, salaši i vajati » Sarajevo smestaj » Etno selo Babići » Ova strana je pregledana 6284 putaOdmor u Bosni etno selo BabićiDaleko od gradske vreve i zbrke, koji su postali dio svakodnevnice u životu svakog pojedinca, smjestila se jedinstvena oaza mira, tišine, prirode i ljepote, turističko naselje Etno selo Babići na Rostovu. A vrlo je lako i jednostavno doći do ovoga mjesta. Vozeći se magistralnom cestom Novi Travnik-Bugojno, na skoro 1200 metara nadmorske visine, po odličnom kolniku koji je obnovljen prije nešto više od dvije godine, dočekat će vas mjesto koje je kao stvoreno za zaustavljanje i traženje odmora i mira.

Ideja za provod

 • Odmor i opuštanje,
 • Šetnje po prirodi,
 • Izleti,
 • Pripremanje hrane,
 • Vožnja biciklom,
 • wellness i fitnes centar

Ponuđeni sadržaji

U sklopu hotela nudimo i smještaj u autentičnim kućama etno sela koje su svojom unutrašnjošću prilagođene suvremenim potrebama gostiju.

Selo cine vikendica, mlin-vodenica, a u tjeku je gradnja drugih autenticnih objekata (kovacnica, mljekarnica...) te štala za konje, tako da ce se u zimskom periodu moci uzivati u voznji na saonicama, a u proljetnom i ljetnom periodu u rekreativnom i sportskom jahanju i voznji fijakerom. U selu se mogu vidjeti mnoge znamenitosti iz davnog vremena tj., pribori i alati kojima su se koristili naši stari te sve domace zivotinje iz ovoga kraja.

Hotel Rostovo raspolaže sa 15 luksuzno uređenih dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih soba. Svaka soba ima Kupaonu, TV, satelitsku antenu i telefon.

U sklopu komleksa nalaze i restoran wellness i fitnes centar.

Etno selo Babići

Etno selo Babići

Etno selo Babići

Cena: Na upit, obuhvata

 • Za detaljnije informacije molimo Vas pozovite  ponuđačaača

Lokacija:

Da li Vam se dopada ponuda?Kontakt informacije:

 • Etno selo Babići
 • Tip: Etno selo
 • Adresa: Rostovo
 • Mesto: Sarajevo
 • Telefon: + 387 30 290 209
 • Mobilni: + 387 61 183 086
* Ime i prezime:
* Kontakt telefon:
* E-mail:
* Poruka:
Sigurnosno pitanje:

AS2     S31   
F Y  D   T  ETJ
Y7P  ITA  BBW   
 G  T   Q  UET
A1L     TTT   
newsletter
Posetite naš portal i pronađite veliki broj avio karata za destinacije po celom svetu po povoljnim cenama!

» Avio karte

Tagovi

etno selo Babići, smestaj etno selo Babići, odmor etno selo Babići, vikend etno selo Babići, etno selo Babići smestaj, etno selo, eko turizam, etno selo Babići, etno sela Babići, smeštaj bosna i hercegovina

Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Letovanje 2014 i prolecni aranžmani za putovanja
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014

Pridružite se ljubiteljima putovanja!

Obavezno pogledajte i ovo

Odmor na padinama Fruške gore

Odmor na padinama Fruške gore

Vila Green Day je napravljena za sve goste koji žele da se odmore ili proslave važne događaje i obeleže posebne trenutke.