Promo
Promo
Promo


Fotoaparati


Detaljnije informacije o mestu

Rajac

Rajačke pimnice u selu Rajac se smatraju jedinstvenom atrakcijom jer predstavljaju pravi mali grad vina. Rajacke Pivnice su vinogradarsko naselje, drugo selo meštana sela Rajac, u kome su pre svega podrumi za vino. U novije vreme za Rajačke pivnice se sve češće koristi naziv pimnice, nemo...
Rajac smestaj cene

Posetite Rajačke pivnice, vila Milenović privatni smeštaj Rajac

Posetite Rajačke pivnice, vila Milenović privatni smeštaj Rajac

Rajačke pivnice - Svet za sebe. Ovako nešto ne postoji nigde u Svetu. Kameni podrumi u kojima stanuje najbolje vino. Vila Milenović i njeni ljubazni domaćini upoznaće Vas sa čarima ovog kraja. Rajacke pivnice predstavljaju jedinstvenu prostornu i kulturno-istorijsku celinu od izuzetnog značaja. Očekujemo Vas!

Ova ponuda je pregledana 22511 puta - preporučite je prijateljima:Ideja za provod

Domaćini Vam nude razgledanje sela, pivnica, vinograda, starih spomenika od peščanog kamena, degustaciju vina…

Ponuđeni sadržaji

Rajačke pivnice

Nekad ih je bilo oko 300, sada ih je nešto preko 200. Rajacke pivnice predstavljaju jedinstvenu prostornu i kulturno-istorijsku celinu od izuzetnog značaja. Sa rajačkih pivnica sve se vidi kao na dlanu. Ispod je selo Rajac. Pogled doseže  preko Timočke doline i susednog vlaškog sela Aleksandrovca (bivše Zlokuće) pravo ka Bugarskoj. Levo je Negotin, a blizu njega je i Rumunija.

Zoran i Emina Milenović raspolažu dvema etno kućama sa brojnim starinama iz cele Timočke Krajine. Na brdu iznad sela, gde se i nalaze čuvene pivnice, smešteno je i staro groblje, čiji su spomenici izgrađeni od peščanog kamena.To je isti onaj kamen od koga su građene i Rajačke pivnice.

Vila Milenović raspolaže sa: jedinstvenom etno trpezarijom sa kaminom, 5 soba sa 8 ležaja, kupatilo, sto za stoni tenis. Nudimo usluge prenoćišta, obilaska sela i pivnica, degustacija i kupovina crnog i belog vina, komove rakije. Pored smeštaja Vila Milenović pruža Vam domaćinski doručak. Svega 30-ak metara od kuće je kladenac (česma) sa hladnom izvorskom vodom.

Tag: rajacke pivnice, rajacke pimnice, vila milenkovic rajac, smestaj vila milenovic rajac, putevi vina, degustacija vina, seoski turizam, odmor na selu, eko turizamVila Milenović mapa:

Izračunajte udaljenost do mesta Rajac

Cena: Na upit, obuhvata

 • Detaljnije informacije o cenama možete dobiti direktno od ponuđača

Preporučite prijateljima:


Kontakt informacije :

 • Vila Milenović
 • Tip: Vila
 • Kapacitet: 5 soba
 • Mesto: Rajac
 • Telefon: 019 / 432 363
 • Mobilni: 064 / 398 1604

Prilikom zakazivanja naglasite da ste akciju videli na DalekoOdPosla.com


Još ponuda iz ovog mesta:


Vinarija Vimmid Vidrovac Negotin putevi vina Srbija
Vinarija Vimmid Vidrovac Negotin putevi vina Srbija

Vinarija VIMMID je osnovana u Vidrovcu kod Negotina u martu 2010. godine.Opremljena je najmodernijom opremom renomiranih proizvođača. Trenutni kapaciteti su oko 10.000...
Posetite Rajačke pivnice, vila Milenović privatni smeštaj Rajac
Posetite Rajačke pivnice, vila Milenović privatni smeštaj Rajac

Rajačke pivnice - Svet za sebe. Ovako nešto ne postoji nigde u Svetu. Kameni podrumi u kojima stanuje najbolje vino. Vila Milenović i njeni ljubazni domaćini...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Ponude iz istog mesta:

 • Vinarija Vimmid Vidrovac Negotin putevi vina Srbija
  Vinarija Vimmid Vidrovac Negotin putevi vina Srbija
 • Posetite Rajačke pivnice, vila Milenović privatni smeštaj Rajac
  Posetite Rajačke pivnice, vila Milenović privatni smeštaj Raja