super odmor vikend akcije
Rafting na tari     Anrdroid vodic aplikacija
KLIKNI DA OTVORIŠ MENI


Posetite Rajačke pivnice, vila Milenović privatni smeštaj Rajac

Posetite Rajačke pivnice, vila Milenović privatni smeštaj Rajac

Dopada vam se mesto? Preporučite prijateljima:Putevi vina u Srbiji » Rajac smestaj » Vila Milenović » Ova strana je pregledana 17230 puta

Posetite Rajačke pivnice, vila Milenović privatni smeštaj RajacRajačke pivnice - Svet za sebe. Ovako nešto ne postoji nigde u Svetu. Kameni podrumi u kojima stanuje najbolje vino. Vila Milenović i njeni ljubazni domaćini upoznaće Vas sa čarima ovog kraja. Rajacke pivnice predstavljaju jedinstvenu prostornu i kulturno-istorijsku celinu od izuzetnog značaja. Očekujemo Vas!

Ideja za provod

Domaćini Vam nude razgledanje sela, pivnica, vinograda, starih spomenika od peščanog kamena, degustaciju vina…

Ponuđeni sadržaji

Rajačke pivnice

Nekad ih je bilo oko 300, sada ih je nešto preko 200. Rajacke pivnice predstavljaju jedinstvenu prostornu i kulturno-istorijsku celinu od izuzetnog značaja. Sa rajačkih pivnica sve se vidi kao na dlanu. Ispod je selo Rajac. Pogled doseže  preko Timočke doline i susednog vlaškog sela Aleksandrovca (bivše Zlokuće) pravo ka Bugarskoj. Levo je Negotin, a blizu njega je i Rumunija.

Zoran i Emina Milenović raspolažu dvema etno kućama sa brojnim starinama iz cele Timočke Krajine. Na brdu iznad sela, gde se i nalaze čuvene pivnice, smešteno je i staro groblje, čiji su spomenici izgrađeni od peščanog kamena.To je isti onaj kamen od koga su građene i Rajačke pivnice.

Vila Milenović raspolaže sa: jedinstvenom etno trpezarijom sa kaminom, 5 soba sa 8 ležaja, kupatilo, sto za stoni tenis. Nudimo usluge prenoćišta, obilaska sela i pivnica, degustacija i kupovina crnog i belog vina, komove rakije. Pored smeštaja Vila Milenović pruža Vam domaćinski doručak. Svega 30-ak metara od kuće je kladenac (česma) sa hladnom izvorskom vodom.Cena: Na upit, obuhvata

  • Detaljnije informacije o cenama možete dobiti direktno od ponuđača


Lokacija:

Dopada vam se mesto? Preporučite prijateljima:


Kontakt informacije:
Još ponuda iz ovog mesta:


Provedite jesen na Svetom Stefanu! Apartman za 4+1 osobu, potpuno opremnjen, na obali, sa pogledom na more!

» Opširnije
Auto karta / mapa - Srbije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Italije, Grcke, Evrope online

Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Doček nove godnie 2014 i aranžmani za putovanja
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014

Gde za novu godinu ?

Docek nove godine

Docek nove godine 2015

Veliki izbor ponuda turističkih agencija i privatnih smeštaja na atraktivnim destinacijama...