Promo
Promo
Promo


Fotoaparati


Detaljnije informacije o mestu

Perućac

Perućac se nalazi veoma blizu Bajine Bate, a najpoznatiji je po hidroelektrani koja se na nalazi na jezeru, za čije potrebe je i nastalo samo jezero. Sezona kupanja traje dva meseca (Jul i Avgust), na jezeru je izgradjena plaža sa ograđenim delom za decu, opremljena tuevima, topoganima , skak...
Perućac smestaj cene

Vila Jezero smeštaj na Drini

Vila Jezero smeštaj na Drini

Nalazi se nedaleko od Bajine Bašte na samoj obali jezera Perućac. Iznad vile se uzdiže planina Tara sa strmim liticama uz koje se penje put za Mitrovac. U dve zgrade se nalaze apartmani prve kategorije sa četiri zvezdice. Svaki apartman poseduje kompletnu kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak, kupatilo i terasu sa pogledom na jezero.

Ova ponuda je pregledana 7946 puta - preporučite je prijateljima:Ideja za provodNalazi se nedaleko od Bajine Bašte  na samoj obali jezera  Perućac. Iznad vile se uzdiže planina Tara sa strmim liticama uz koje se penje put za Mitrovac. U dve zgrade se nalaze apartmani prve kategorije sa četiri zvezdice. Svaki apartman poseduje kompletnu kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak, kupatilo i terasu sa pogledom na jezero.

Ako želite mir i tišinu u podnožju planine Tare, kupanje i pecanje na Perućačkom jezeru ili uživanje pored reke Drine onda je naša vila pravo mesto za Vas. Iskoristite mogućnost i rezervišite apartman po vašoj želji.  Vila se nalazi u Perućcu u neposrednoj blizini hotela „Jezero“.

U blizini je i pontonska plaža sa bazenima za decu. Bovama je ograđen prostor za kupanje, stalno su prisutni spasioci na obali i spasilački čamac na vodi. Tu su i tuševi, tobogani, skakaonice, mogućnost iznajmljivanja sandolina, pedolina, čamaca, predivan restoran. Veliko uživanje pruža vožnja brodom po jezeru. Danas je ponovo aktuelna vožnja brodom u turističkim čamcima koja je pravi doživljaj.Apartman 1 - Nalazi se u prizemlju Vile. Paseduje dnevni boravak sa: kuhinjom, trpezarijom, 2 ležaja, TV-om. Veliku terasu sa pogledom na jezero, spavaću sobu sa dva ležaja i  kupatilo sa wc-om.

Apartman 2 - Nalazi se na spratu Vile. Poseduje dnevni boravak sa:kuhinjom, trpezarijom, TV-om. Terasu sa pogledom na jezero, jednu spavaću sobu sa dva ijednu sa francuskim plus jednim ležajem i kuatilo sa wc-om.

Apartman 3 - Nalazi se u prizemlju novog objekta Vile. Paseduje dnevni boravak sa: kuhinjom, trpezarijom, ležajem, TV-om. Veliku  terasu sa pogledom na jezero, spavaću sobu sa dva ležaja i kupatilo sa wc-om.

Apartman 4 - Nalazi se na spratu novog objekta Vile. Poseduje dnevni boravak sa: kuhinjom, trpezarijom, ležajajem, TV-om. Terasu sa pogledom na jezero, dve spavaće  sobe sa po dva ležaja i kupatilo sa wc-om.
Ponuđeni sadržaji

 • Odmor i opuštanje
 • kupanje
 • vožnja čamcem
 • izleti
 • vožnja biciklom
 • kafići, restorani...

Tag: vila jezero, vila jezero perucac, smestaj perucac, apartmani perucac, apartmani tara, smestaj tara, smestaj na drini, apartmani na drini, vikend na drini, odmor na driniVila Jezero mapa:

Izračunajte udaljenost do mesta Perućac

Cena: Na upit!


Preporučite prijateljima:


Kontakt informacije :

 • Vila Jezero
 • Tip: Vila
 • Adresa: Perućac
 • Mesto: Perućac
 • Mobilni: 064/230-2074

Prilikom zakazivanja naglasite da ste akciju videli na DalekoOdPosla.com


Još ponuda iz ovog mesta:


Lukić apartmani na Drini
Lukić apartmani na Drini

Vila Lukić se nalazi kod jezera Perućac, na 100 metara od plaže. Provedite vaš odmor u novom apartmanu sa pogledom na jezero. Vila raspolaže sa jednim komlet...
Odmor na obali Jezera Perućac, vila Konstantinović
Odmor na obali Jezera Perućac, vila Konstantinović

Locirana ispod obronaka planine Tare a na samo 150 metara od plaže na jezeru, naša vila je odlično mesto za lep odmor u prirodi planine, jezera i reke. Na samo 100...
Trodnevni aranžman, izaberi svoju avanturu, Rafting klub Tara-Raft
Trodnevni aranžman, izaberi svoju avanturu, Rafting klub Tara-Raft

Izaberi svoju avanturu! Idealan provod za vikend u vrelim ljetnim mjesecima!Dođite na Taru, opustite se, uživajte u prirodi, raftingu i druženju! Projekat nazvan...
Vila Jezero smeštaj na Drini
Vila Jezero smeštaj na Drini

Nalazi se nedaleko od Bajine Bašte na samoj obali jezera Perućac. Iznad vile se uzdiže planina Tara sa strmim liticama uz koje se penje put za Mitrovac. U dve...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Ponude iz istog mesta:

 • Zelenika smeštaj na Drini
  Zelenika smeštaj na Drini
 • Vila Jezero smeštaj na Drini
  Vila Jezero smeštaj na Drini
 • Smeštaj na Drini - Vila Nina
  Smeštaj na Drini - Vila Nina