Promo
Promo
Promo


Fotoaparati


Detaljnije informacije o mestu

Srebrno jezero

Srebrno jezero je dugačko oko 14 km, iroko oko 300 metara, a dubina doseže do 3 metra i bez preterivanja jezero predstavlja pravi dragulj turističke ponude ovog dela Srbija. Turističko naselje, gde se nalazi i većina objekata, je smeteno na najbližem delu do puta (to je nekako i logično). ...
Srebrno jezero smestaj cene

Vinarija Živković

Vinarija Živković

Za dobar gutljaj vina zaputite se put Dunava i mesta Kličevac nadomak Požarevca gde će Vas srdačno dočekati vinarija Žiković sa kvalitetnim vinima brenda Kaberne Sovinjon, Šardone, Rajnski rizling, Bermet, Kaberne Sovinjon Barik i Kaberne Sovinjon Merlo.

Ova ponuda je pregledana 2404 puta - preporučite je prijateljima:Ideja za provod

 • Degustacija i kupovina vina

Ponuđeni sadržaji

Vinarija Živković - Kličevac postoji još od XIX veka. Vinogradi se nalaze na živopisnom brdu iznad Dunava sa gotovo idealnim geografskim položajem, ružom vetrova i osunčanošću tokom cele godine koja se odražava u svakoj kapi naših vina.

Naša vina su čuvari istine. Mi ih pravimo, negujemo i odlažemo. Kada se otvore, iz svake od naših flaša poteče istina o svakome od nas, jer vina su kao umetnička dela, njihov kvalitet i karakter zavise od onoga ko ih pije. Vina vinarije Živković se prave da bi se pila u dobrom društvu i sreći, sa uživanjem i merom.

CABERNET SAUVIGNON (kaberne sovinjon), CABERNET SAUVIGNON BARRIQUE (kaberne sovinjon barik), RHEIN RIESLING (rajnski rizling), CHARDONNAY (šardone) i WERMUTH WEIN (vermut, pelenjak ili bermet) su vina koja godinama proizvodimo sa posebnom pažnjom i ljubavlju, kako se jedino vino i može praviti i čuvati.

Degustaciona sala Vinarije Živković nalazi se u okviru domaćinskog kompleksa porodice Živković u okviru koga je i sama vinarija i stara porodična kućakao svedok prvih početaka bavljenja vinarstvom porodice Živković.Do Vinarije Ćivković dolazi se lako, magistralnim putem Požarevac - Ram (staro rimsko utvrđenje i mesto prelaza skelom preko Dunava ka Beloj Crkvi i Kovinu). Put Vas od Požarevca vodi pored velikih površinskih kopova TEKO Kostolca, imresivnog nalazišta rimskog grada Viminacijum do desne obale Dunava u cetru sela Kličevac i uređeni mir naše vinarije.

Degustaciona u svakom trenutku može da ugosti preko 60 ljudi. Ovde možete probati aktuelna vina Vinarije Živković, ali i iz naše riznice posebno odabrana i sačuvana vina berbi na koje smo ponosi.

Moguće je organizovati dolazak većih grupa uz prethodan dogovor, ali i pojedinačna i posete manjih grupa su uvek dobrodošle.

Naša vina možete piti u boljim restoranima u celoj Srbiji, ali prodaja svih nasih vina najkompletnija je u nasim objektima. Sva naša vina u svakom trenutku možete kupiti ili naručiti u prodavnici Vinarije Živković u Požarevcu u Lenjinovo 9. Pored svih flaširanih vina (Kaberne Sovinjon, Šardone, Rajnski rizling, Bermet, Kaberne Sovinjon Barik i kupažu Kaberne Sovinjon Merlo), možete kupiti i točena vina Kaberne Sovinjon i Rajnski rizling (u našoj zaptivenoj ambalaži).

Tag: Vinarija Živković, Srebrno jezero, Putevi vina, SrbijaVinarija Živković mapa:

Izračunajte udaljenost do mesta Srebrno jezero

Cena: Pošaljite nam upit!


Preporučite prijateljima:


Kontakt informacije - pošaljite poruku, proverite dostupnost smeštaja i cene:

 • Vinarija Živković
 • Tip: Vinarija
 • Adresa: Bože Dimitrijevića 29, Požarevac
 • Mesto: Srebrno jezero
 • Telefon: +381 (0)12 226-426
 • Mobilni: +381 65 222 64 26

Prilikom zakazivanja naglasite da ste akciju videli na DalekoOdPosla.com

* Ime i prezime:
* Kontakt telefon:
* E-mail:
* Poruka:
Sigurnosno pitanje:

XON     EGA   
 8  1   4  2Q6
AQ3  F8S  RPA   
 O  6  F   2Y3
56A     T2R   

Još ponuda iz ovog mesta:


Odmor iz snova vila In Srebrno jezero smestaj
Odmor iz snova vila In Srebrno jezero smestaj

Vila IN Srebrno jezero smestaj nalazi se na najlepšem delu Srebrnog Jezera na udaljenosti od oko 300 metara od plaže, u ulici Jezerska br.23. Predstavlja savršeno...
Vila Lago apartmani Srebrno jezero
Vila Lago apartmani Srebrno jezero

Vila Lago apartmani Srebrno jezero. To je savremeno opremljen i ukusno urađen objekat, koji svojim gostima nudi pun konfor. Vila je u neposrednoj blizini jezera i...
Smeštaj u centru Srebrnog jezera u apartmanima Pantić
Smeštaj u centru Srebrnog jezera u apartmanima Pantić

Novoizgrađeni apartmani Pantić se nalaze u zaleđu plaže u samom centru Srebrnog jezera. Na raspolaganju su Vam 4 opremljena apartmana sa terasom i parking mestom.
Dunavski raj apartmani na Dunavu
Dunavski raj apartmani na Dunavu

Vila Dunavski Raj nalazi se u vikend naselju Vinci, šumi zlatnih borova u blizini obale Dunava odakle pogled seže do Rumunije a deli nas naše nekadašnje ostrvo...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Predlažemo da pogledate:

 • Srebrno jezero apartmani Živanović
  Srebrno jezero apartmani Živanović
 • Odmor za celu porodicu Etno Brvnare Srebrno jezero
  Odmor za celu porodicu Etno Brvnare Srebrno jezero
 • Dunavski raj apartmani na Dunavu
  Dunavski raj apartmani na Dunavu
 • Vila Ristić - smeštaj na Srebrnom jezeru
  Vila Ristić - smeštaj na Srebrnom jezeru

Ponude iz istog mesta:

 • Vinarija Živković
  Vinarija Živković
 • Spa odmor u hotelu Danubia park na Srebrnom jezeru
  Spa odmor u hotelu Danubia park na Srebrnom jezeru
 • Vikend odmor na Srebrnom jezeru u apartmanima Deskom
  Vikend odmor na Srebrnom jezeru u apartmanima Deskom