Promo
Promo
Promo


Fotoaparati


Detaljnije informacije o mestu

Terme Laško

Terme Lako su poznate po izvorima tople vode sa temperaturom 32 - 35 stepeni C. U termama Lako uspeno se leče: stanja posle povreda i operacija lokomotornog sistema, degenerativni reumatizam, oboljenja kičme i zglobova, neuroloke bolesti, povrede perifernog nervnog sistema, poremećaji periferne c...
Terme Laško smestaj cene

Najbolji wellness i SPA odmor u Sloveniji - hotel Thermana Laško

Najbolji wellness i SPA odmor u Sloveniji - hotel Thermana Laško

Hotel Thermana Park Laško je jedan od najboljih hotela u Sloveniji koji u svom sastavu ima fenomenalan aqua park sa spoljnim i unutrašnjim bazenom (sa odličnim hidro-masažerima), animacijom za decu, saunama, savremenom teretanom, fitnes centrom i brojnim drugim sadržajima koji će upotpuniti Vaš odmor!

Ova ponuda je pregledana 14692 puta - preporučite je prijateljima:Ideja za provod

Hotel Thermana park je smešten u gradiću Laško, nedaleko od granice sa Hrvatskom, i predstavlja jedinstvenu oazu za uživanje i relaksaciju u ovom regionu.Hotel je potpuno renoviran pre 2 godine, a sa novim dizajnom arhitekte su se potrudile da kroz umetnički način utiču na sva čula i tako učine da se bolje osećate!

Razlozi zbog kojih Vam preporučujemo ovaj hotel su:

 1. Kvalitet i usluga - zaista sve savršeno i vredi svaki dinar
 2. Odlični sadržaji za decu - to doduše interesuje samo one koji ih imaju i znaju koliko je to važno :)
 3. Blizina granice - terme Laško se nalaze nekih 50ak km udaljene od granice sa Hrvatskom pa se brzo stiže
 4. Lokacija i zanimljivosti u okolini - hotel je smešten u malom i slatkom gradiću Laško, za razliku od većine termi koje se nalaze u sred ničega... Takođe kada ste ovde blizu su Vam i Celje, Maribor ali i Ljubljana pa ako ste više dana tu, dani će Vam biti potpuno ispunjeni!
Pored ova 4 glavna razloga (koja su nama bila najvažnija pri izboru) tu je i lekovita moć Laških izvora... Naime ona je poznata još od dobar Rimljana kada su ovi izvori korišćeni u svrhe lečenja.

Možda bolesni niste, ali Vam oporavak sigurno treba!


Laška voda je prirodni iscelitelj i definisana je kao akro-termalna voda koja je alkalna i sadrži kalcijum, magnezijum, natrijum hidrogen karbonat, a čija je temperature između 32 i 34 °C.

Prirodne mineralne komponente vode potpomažu pri oporavku organizma i dovode ga u ravnotežu. Lekovita voda takođe pomaže kod blago povišenog krvnog pritiska, hroničnog zapaljenja zglobova i kičme, ali i kod ozbiljnih nedostataka i oštećenja  mišića i kostiju.

Interesantno je da je prvi zdravstveni centar u Laškom sagrađen još davne 1854. godine!

Pogledajte aktuelne popuste u Thermani


Ponuđeni sadržaji

Upoznajte hotel Thermana Park Laško

Termalni centar poseduje raznovrsne bazene sa mineralnom izvorskom vodom, masažne bazene i bazene sa različitim temperaturama vode.Ono što treba posebno naglasiti jeste to da je ovaj centar odlično prilagođen za porodice sa decom i da nudi raznovrsan sadržaj posebno prilagođen deci kao što su dečiji bazeni sa zabavnim sadržajem i mnogobrojnim rikvizitima za igru ali i škole plivanja i animacije!Deca će uživati u igri i učenju, a vi ćete konačno moći da se opustite sa partnerom u nekom od hidromasažnih bazena, saunama ili možda masažom u dvoje ?Meni je pre odlaska u Termanu prvo palo napamet "A šta tamo da radim ako bude loše vreme???" I zaista u periodu posete je bilo i lepih ali i hladnih kišnih dana! I verovali ili ne, kada je loše vreme ovde ćete se osećati daleko bolje!!!

Bazeni sa termalnom vodom su okruženi staklenom kupolom (koja je otvorena kada je vreme lepo) kroz koju se jasno vidi nebo, pa ćete čak i u sred zime imati doživljaj da se kupate na otvorenom iako se nalazite u zatvorenom bazenu.

Zatvoreni bazen takođe izlazi napolje (iako je hladno ili pada kiša, napolju će Vam biti prelepo jer voda je topla, a na krajevima spoljnog bazena se nalaze hidromasažeri koji će učiniti i najgori dan savršenim!) Na slici ispod se vidi spoljašnji deo, i napolje izlazite ispod ovih stepenica koje viditePetkom i subotom su bazeni otvoreni do 00h, pa obavezno predlažem i noćno kupanje!

Pored termalnog parka (koji je savršen) takođe možete uživati i u sauna centruIli nekoj od 30 vrsta masaža koje su u ponudi!Osim raznovrsnih prvoklasnih wellness usluga, u hotelu rade odlični fizioterapeuti koji će pomoći da se oporavite ako se loše osećate, ali i profesionalni treneri ukoliko želite da uđete u kondiciju!

Sobe su velčine od 40m2 pa na dalje, potpuno nove, moderne i kompletno opremljne.

Hotel poseduje i veliki restoran koji sa jedne strane prati svetske trendove u kulinastvu, ali i nudi domaće, sveže i organske specijalitete. Na meniju je švetski sto sa 50ak vrsta jela tako da koliko god da ste probirljivi, ješćete dobro!
Tag: wellness slovenija, spa centri u sloveniji, wellnes paketi slovenija, hotel thermana lasko, ideje za vikend odmor u slovenijiHotel Thermana Park Laško mapa:

Izračunajte udaljenost do mesta Terme Laško

Cena: od 100e, obuhvata

Predlažemo Vam takođe da posetite sajt hotela Thermana gde možete pronaći i nove cenovnike i sve usluge koje pružaju

U svakom slučaju topla prepruka za ovaj hotel!

Preporučite prijateljima:


Kontakt informacije - pošaljite poruku, proverite dostupnost smeštaja i cene:

 • Hotel Thermana Park Laško
 • Tip: Hotel sa wellness i SPA centrom
 • Kategorija: 4*
 • Kapacitet: 450
 • Adresa: Zdraviliška cesta 6
 • Mesto: Terme Laško
 • Telefon: 00386 3 423 2100

Prilikom zakazivanja naglasite da ste akciju videli na DalekoOdPosla.com

* Ime i prezime:
* Kontakt telefon:
* E-mail:
* Poruka:
Sigurnosno pitanje:

L7B     E42   
D 1  4   8  TG2
1XN  YQR  POJ   
 3  W   A  5G8
QXB     DDL   

Još ponuda iz ovog mesta:


Vila Aina - miran i opušten odmor u Laškom
Vila Aina - miran i opušten odmor u Laškom

Vila Aina se nalazi u mirnom delu Laškog. od centra grada je udaljena 1200 metara. Smeštena je u blzini termalnih izvora i komleksa Termana Laško. Svojim gostima vila...
Najbolji wellness i SPA odmor u Sloveniji - hotel Thermana Laško
Najbolji wellness i SPA odmor u Sloveniji - hotel Thermana Laško

Hotel Thermana Park Laško je jedan od najboljih hotela u Sloveniji koji u svom sastavu ima fenomenalan aqua park sa spoljnim i unutrašnjim bazenom (sa...
Vila Monet - smeštaj u centru Laškog
Vila Monet - smeštaj u centru Laškog

Vila Monet je komforna i stilski uređenena vila smeštena u centru Laškog. Zahvaljujući dobroj lokaciji. banka, prodavnice, bolnice, Termana, restorani, železnička...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Ponude iz istog mesta:

 • Najbolji wellness i SPA odmor u Sloveniji - hotel Thermana Laško
  Najbolji wellness i SPA odmor u Sloveniji - hotel Thermana Laško
 • Vila Aina - miran i opušten odmor u Laškom
  Vila Aina - miran i opušten odmor u Laškom
 • Vila Monet - smeštaj u centru Laškog
  Vila Monet - smeštaj u centru Laškog