Fotoaparati


Detaljnije informacije o mestu

Prag

Foto: Roman Boed [1] / Flickr.com Zanimljiva činjenica za Prag je da ga često zovu i grad stotinu tornjeva iako ih u gradu ima preko 500. Sam grad obiluje brojnim atrakcijama i znamenitostima, i teko ga je obići za nekoliko dana. Mnogi kažu da ako Prag ne zavolite zbog kulture, zavoleće te ga...
Prag smestaj cene

Koja mesta niste obišli?

Dan zaljubljenih 2017 » Češka » Prag smestaj » Viva Travel

Putovanja za Dan Zaljubljenih Prag 6 dana autobusom

Putovanja za Dan Zaljubljenih Prag 6 dana autobusom

Provedite mini odmor sa dragom osobom za Dan Zaljubljenih u magičnom Pragu. Obilasci Prag – krstarenje Vltavom – Karlove Vari – Drezden – zamak Karlštajn / zamak Šternberg. Cena 75 eur. • Cena: 75 EUR
 • Agencija: Viva travel
 • Broj dana: 6
 • Aktuelno u terminu: 14.02. – 19.02.2017.
 • Prevoz: Autobusom
 • Dan zaljubljenih 2017 Češka Prag
 • U nastavku pogledajte detalje ponude ili nam postavite pitanje
Viva Travel


Ova ponuda je pregledana 213 puta - preporučite je prijateljima:Opis aranžmana

Termin: 14.02. – 19.02.2017.

Cena: 75 EUR


6 dana autobusom

VIVA OBILASCI: Prag – krstarenje Vltavom – Karlove Vari – Drezden – zamak Karlštajn / zamak Šternberg

Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela.Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo. U Prag se ne ide jednom – u Prag se ide uvek!

VIVA PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD – NOVI SAD

Polazak iz Beograda oko 07:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 08:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Dnevna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. Dolazak u Prag u kasnim večernjim časovima, smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan PRAG - KRSTARENJE VLTAVOM

Doručak . Nakon doručka obilazak Praga: Hradčani – praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz 17. veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Loreto, Zlatna ulica, Mala strana. Potom razgledanje centra grada: Karlov most, crkva od Tina, Starogradski i Vaclavski trg, šetnja i upoznavanje sa centrom grada. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izl

3. dan PRAG – KARLOVE VARI – PRAG

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Karlove Vari, poznatog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Po dolasku obilazak centra Karlovih Vari, termalnih izvora, prelepe ruske crkve...U poslepodnevnim časovima povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan PRAG – DREZDEN – PRAG

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Drezden, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijsko-kulturnih spomenika iz srednjeg veka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus stilova, rođenih krajem 19. I početkom 20. veka. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

5. dan PRAG – ZAMAK KARLŠTAJN / ZAMAK ŠTERNBERG – PRAG

Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska zamka Karlštajn iz XIV veka, u kome je bila rezidencija kralja Karla IV i u kome se čuva replika krune čeških kraljeva.

ZA POLASKE DO 31.01. UMESTO KARLŠTAJNA OBILAZIĆEMO ZAMAK ŠTERNBERG (zamak Karlštajn je zatvoren za posete u januaru). Šternberg je sagrađenog 1241. godine. Zamak je dobio naziv od svog osnivača Zdeslava Divišova, koji mu je to ime dao po aristokratskom obeležju svoje familije (osmokrakoj zvezdi), što u prevodu znači zvezda-dvorac..

Nakon obilaska povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Srbiji.

6. dan NOVI SAD – BEOGRAD Dolazak u Novi Sad i Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

Cena aranžmana obuhvata

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • smeštaj u Pragu (4 noćenja sa doručkom – švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • obilaske prema programu (Prag – Hradčani i pešačko razgledanje centra grada)
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • Usluge licenciranog pratioca grupe

Cena aranžmana NE obuhvata

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 7 € (osobe od 19 – 64 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 13 € (osobe od 65 – 80 god.) – PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
 • ulaznice i fakultativne izlete

Napomene agencije

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
 • Karlove Vari – 25 € odrasli / 15 € deca
 • Zamak Karlštajn / Zamak Štemberg (sa ulaznicom) – 20 € odrasli / 10 € deca
 • Vožnja brodom Vltavom – 10 € odrasli / 5 € deca
 • Drezden - 30 € odrasli / 20 € deca
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana

POPUSTI:
 • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%
SOPSTVENI PREVOZ:

NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje
postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)

OPIS I LOKACIJA HOTELA :

Smeštaj je u Pragu (Češka) u hotelu sa 3*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune mesta:

Hotel KRYSTAL 3* - www.ubytovani-hotel-krystal.cz

Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, ima restoran, bar i parking. Sobe su sa kupatilom (T/WC), TV-om i telefonom.

Doručak je kontinentalni švedski sto.

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

NOVI SAD – polazak sa parkinga kod Lokomotive
OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Novi Sad – Horgoš (granica sa Mađarskom)

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1,5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:

Za polaske od 01.01. do 01.02.2017…………...……......…….15.04.2017.

Za polaske od 01.02. do 01.04.2017…………...……......…….15.06.2017.

3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

4. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Inteza (Visa, Master i American Express) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Viva

5. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Komercijalne banke (Visa, Master i Dina) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Viva.

6. potrošački krediti banaka od 3 – 24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put

Tag: prag, prolecna putovanja prag, aranzmani prolece prag, evropski gradovi prag, aranzmani prag, prag prolece 2017, dan zaljubljenih prag, viva travel


Preporučite prijateljima:


Kontakt podaci - pošaljite poruku i proverite dostupnost i cene:

 • Agencija: Viva Travel
 • Adresa: Ulica Krunska 48
 • Mesto: Beograd
 • Telefon: +381 11 78 52 800
 • Radno vreme: Radnim danima 09-20h, Subotom 10-16h
* Ime i prezime:
* Kontakt telefon:
* E-mail:
* Poruka:
Sigurnosno pitanje:

HAY     K2L   
D M  O  7   ABQ
B A  K2K  JEY   
5 N  L  4 O  WLY
5HT     Y75   

Još ponuda od ove agencije:


Dan državnosti Bolonja i Emilija Romanja 6 dana autobusom
Dan državnosti Bolonja i Emilija Romanja 6 dana autobusom

Divite se čarobnim lepotama Italije, za dan Državnosti vodimo Vas na putovanje do Bolonje i regije Emilija Romanja. Obilasci Bolonja – San Marino – Ravena –...
Grčka Kefalonija letovanje 2017 autobusom - Vila Alexandra
Grčka Kefalonija letovanje 2017 autobusom - Vila Alexandra

Grčka je hit i ovog leta, a za pravi odmor i uživanje za sezonu letovanje 2017 preporučujemo Vam ostrvo Kefalonija, letovalište Lasi i ponudu vile Alexandra.
Tasos leto 2017 autobusom - Vila Dukas
Tasos leto 2017 autobusom - Vila Dukas

Ukoliko se dvouimite oko izbora destinacije za letovanje 2017, naša preporuka je Grčka i ostrvo Tasos. Izabrali smo za Vas vilu Dukas koja se nalazi 300 metara od mora...
Prolećni aranžmani 2017 Dvorci Bavarske 6 dana autobusom
Prolećni aranžmani 2017 Dvorci Bavarske 6 dana autobusom

Za ovo proleće preporučujemo Vam putovanje do najlepših dvoraca Bavarske. Obilazimo Salzburg, Minhen, dvorce Nojšvanštajn, Linderhof, Herenhimze, Fisen. Polazak...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Predlažemo da pogledate:

 • Turističko naselje Slovenska Plaža 3+*/ 4* - Budva letovanje
  Turističko naselje Slovenska Plaža 3+*/ 4* - Budva letovanje
 • Apartmani Konaci - Kopaonik 2017/2017 zimovanje
  Apartmani Konaci - Kopaonik 2017/2017 zimovanje
 • Studio Ekaterini Megali Amos - Skijatos letovanje
  Studio Ekaterini Megali Amos - Skijatos letovanje
 • Vila Chrisanthi letovanje 2017 Stavros
  Vila Chrisanthi letovanje 2017 Stavros
 • Hotel Thymis Home 3* - Skijatos 2017 letovanje
  Hotel Thymis Home 3* - Skijatos 2017 letovanje
 • Ponude iz istog mesta:

 • Jeftine avio karte za Prag
  Jeftine avio karte za Prag
 • Prolećni aranžmani Prag 6 dana autobusom
  Prolećni aranžmani Prag 6 dana autobusom
 • Evropski gradovi Proleće 2017 Prag 6 dana autobusom
  Evropski gradovi Proleće 2017 Prag 6 dana autobusom