super odmor vikend akcije
Pošalji svoj putopis     Anrdroid vodic aplikacija
aktuelne ponude odmor jeftine avio karte ponude turistickih agencija

Fotoaparati

Dom za stare beograd

MangaTrip

Putovanje zadovoljava potrebu za upoznavanjem nepoznatog i podstiče nas da učimo i upoznajemo svet oko sebe. Upoznajući svet oko sebe menjamo sebe, a time i svet. Svaka nova destinacija uči nas nečem novom i drugačijem. Saznajemo kako drugi narodi funkcioniu u svom sistemu, dobre stvari zadržavamo i menjamo ih kod sebe i oko sebe. Putovanja nam daju irinu, svestranost, slobodu, podstiču nas na kreativnost, podstiču na kretanje. MangaTrip putovanja vam omogućavaju i dozvoljavaju stapanje sa novom sredinom. Interesantnim pričama uvodimo vas u nove sfere svake destinacije koju obilazi...
MangaTrip

Prag

Prag je glavni i najveći grad Čeke. Nalazi se na reci Vltavi, i ima oko 1,2 miliona stanovnika. Prag spada u najočuvanije velike gradove Evrope, pa je danas njegovo prostano istorijsko jezgro pod zatitom UNESKOa. Grad je zbog svog bogatstva poznat i pod nadimkom Zlatni Prag. Naziv grada je staroslovenskog porekla i znači gaz, mesto za prelaz. U dananjem čekom jeziku ovo bi bila reč prah. Ovaj naziv bi po predanju bio vezan za gaz preko reke Vltave, međutim dokaza za ovu tvrdnju nema. Stoga se danas naziv grada vie vezuje za naziv brda na kome podignut Praki grad (zamak), koji se na ...
Prag smestaj cene


Doček nove 2014. Prag

Doček nove 2014. Prag

Cena: 129 EUR - preporučite prijateljima:Docek nove godine 2014 » Prag » Turistička agencija MangaTrip » Ova strana je pregledana 2296 puta

Doček nove 2014. PragPrag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva, majka svih gradova, kruna sveta, san u kamenu, češka dama, gospodarica Češke…..Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom …. Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se šetali i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla. Vreme je da se njegovim ulicama prošetate i Vi!
 • Manga trip
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 112, 1 sprat, Beograd, MangaTrip
 • Telefon: +381 11 3444 600
 • Imate pitanje za nas?Ideja za putovanje

Doček nove 2014. Prag

Doček nove 2014. PRAG

Prag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu  tornjeva, majka svih gradova, kruna sveta, san  u  kamenu, češka dama, gospodarica Češke…..Grad najveće istorijske vrednosti  sa dugom  tradicijom …. Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod  zaštitom UNESCO-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana,  Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se šetali i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla. Vreme je da se njegovim ulicama prošetate i Vi!

Plan i program puta:

1. dan (29.12.): Beograd

Polazak autobusa sa parkinga ispred hotela Interkontinental u 21h. Polazak iz Novog Sada u 22h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Budimpešte i Bratislave.

2. dan (30.12.): Prag

Nakon usputnih kraćih odmora, ulazak u Češku i smeštanje u hostel oko 15h. Slobodno vreme za psiho-fizičku relaksaciju i prvi kontakt sa arhitekturom Praga, koja oduzima dah. Gubljenje u perju, šljokicama i šarenilu prazničnih rasprodaja… Uživanje… Noćenje.

3. dan (31.12.): Prag

Nakon doručka sledi panoramsko razgledanje grada, u cilju lakšeg snalaženja i čekiranja bitnih tačaka Praga: Praški dvorac, Španska kula, katedrala Sv. Vita,Kraljevska palata, Bazilika Sv. Đorđa,  Karlov most, Stara kula, Jevrejska četvrt... Nakon završenog blic upoznavanja sa znamenitostima, napuštamo autobus i obilazimo mesta koja nas interesuju; oseća se čarolija predstojeće noći i atmosfera se polako zagreva. Uveče odlazimo na Trg i proslavljamo Novu  godinu, vatromet pali nebo milionima boja, mi uživamo u magiji najluđe noći. Mogućnost organizovanog dočeka Nove godine u nekom od praških klubova… Noćenje.

4. dan (01.01.): Prag

Sabiranje utisaka posle novogodišnje eksplozije i smirivanje posle histerije čula. Dan za uživanje i lagane šetnje. Chill posle najluđe noći i punjenje baterija, stapanje sa revitalizujućim energijama Praga. Uveče, dogovor o reprizi Nove godine i nastavak zezanja….Noćenje.

5. dan (02.01.): Prag – Karlove Vari – Prag

Posle doručka, sledi fakultativni celodnevni izlet do poznatog kraljevskog letovališta Karlove Vari. Obilazak čuvenog letnjikovca sa stalnom postavkom izložbe slika i mesta gde se održava filmski festival. Povratak u Prag u večernjim satima. Polazak za Beograd u 23h.

6. dan (03.01.): Beograd

Nakon usputnih kraćih pauza, dolazak na mesto polaska oko 14 h.

Smeštaj:

Hostel Equity Point Prag nalazi se u novoj renoviranoj zgradi u srcu starog grada (u strogom centru).  Zgrada se nalazi u Ostrovni ulici, na jedva 5 minuta hoda od Karlovog Mosta  i 10 minuta hoda od glavnog trga sa čuvenim satom (Zlatna ulica). Sobe su 1/2, 1/4, 1/6 i 1/8 krevetne. Svaka soba ima svoje kupatilo. Hostel poseduje bar i lounge zonu kao i kuhinju koju gosti hostela mogu da koriste. Equity point hostel se ponosi svojom chill prostorijom u kojoj gosti mogu da uživaju, slušaju muziku i gledaju TV. Hostel je jedan od najboljih i najmodernijih u Pragu.

Hotel Penta Hotel 4* je nov hotel otvoren u septembru 2014. Nalazi se na 15 minuta hoda ili 3 minuta vožnje metroom od Starog Grada i Wenceslas trga. Metro stanica je udaljena 100m od hotela.  Hotel poseduje restoran, fitnes centar, bar. Svaka soba poseduje kupatilo, klimu, TV, sef , fen, električni čajnik. Sobe u hotelu su 1/2 i 1/3 – krevetne.

Doček nove 2014. Prag

Doček nove 2014. Prag

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA I VELIKOG BROJA VAŠIH ZAHTEVA
FIRST MINUTE SE PRODUŽAVA DO 01.10.2014

NAPOMENA: NEKI KAPACITETI SU SKORO POPUNJENI KAO I ODREDJENI TIPOVI SOBA

DOČEK NOVE 2014 PRAG

FIRST MINUTE: HOSTEL Equity Point – 129€, HOTEL Penta Hotel – 149€ nakon 01.10. cena se uvećava za 20 eur.

Prilikom prijave plaća se kao avans 30 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 10 dana pre puta (mogućnost plaćanja u pet mesečnih rata deponovanim čekovima do februara 2014.)

Cena: 129 EUR, obuhvata

Aranžman obuhvata:
 • Prevoz lux turističkim autobusom (tv, audio i video oprema, klima…)
 • Smeštaj u hostelu Equity point sa (3 noćenja + doručak – buffet) u višekrevetnim sobama ili u hotelu Penta 4* u 1/3 sobama, oba u centru Praga
 • Organizaciju i stručno vođenje
 • Obilaske prema programu

Cena ne obuhvata

Aranžman ne obuhvata:
 • Zdravstveno putno osiguranje – 7 €
 • Fakultativne izlete i ulaznice –  Panorama brodom 15 €, Karlove Vari 30 €.
 • doplata za 1/2 sobu iznosi 10 € po osobi po noći
 • Individualne troškove
 • doplatu za doručak u hotelu Penta 4* (nije obavezno) -15 eur po doručku

Preporučite ponudu prijateljima


Informacije i cene date na sajtu su INFORMATIVNOG karaktera obzirom da se broj slobodnih mesta menja jako brzo, za detalje koji Vas interesuju pošaljite nam upit

Kontakt informacije:

 • Manga trip
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 112, 1 sprat, Beograd
 • Telefon: +381 11 3444 600
* Ime i prezime:
* Kontakt telefon:
* E-mail:
* Poruka:
Sigurnosno pitanje:

I5G     8    
 J  9  FT  NIK
DJA  HBE  2    
 T  X   N  ANE
TTH     SWS   


Još ponuda iz ovog mesta:

newsletter
Posetite naš portal i pronađite veliki broj avio karata za destinacije po celom svetu po povoljnim cenama!

» Avio karte

Tagovi

turisticka agencija manga trip, nova godina 2014, docek nove godine 2014, nova godina 2014 Prag, novogodisnji aranzmani za Prag, nova godina 2014 aranzmani, turisticka agencija, turisticke agencije
Auto karta / mapa - Srbije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Italije, Grcke, Evrope online

Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Letovanje 2014 i prolecni aranžmani za putovanja
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014

Pridružite se ljubiteljima putovanja!

Gde na odmor ?

Smestaj veliki pijesak

Maja Lida, Veliki pijesak

Pansion Maja Lida udaljen je svega 100 metara od najčistije peščane plaže, a gostima nudimo čiste dvokrevetne i trokrevetne sobe...