Fotoaparati


Detaljnije informacije o mestu

Terme Olimija

Terme Olimija nisu veliko mesto (kao i sva mesta u Sloveniji dodue) i najčeći razlog dolaska ovde je Wellness vikend odmor i boravak u nekom od smetaja iz kompleksa - svi oni su pod istom upravom tako da ta god odaberete dobro ćete proći! UKOLIKO RAZMILJATE O SMETAJU, OVO SU OPCIJE: * Hote...
Terme Olimija smestaj cene
Wellness I SPA centri » Slovenija » Terme Olimija smestaj » Dreamland

TERME OLIMIA Wellness & Spa Slovenija 2017

TERME OLIMIA Wellness & Spa Slovenija 2017

Terme Olimia nalaze se uz reku Sutlu, 450km od Beograda, gde brdovito područje Rudnice prelazi u Panonsku niziju. Smatra se najčistijim, ekološki besprekornim i neokrnjenim delom Slovenije.
Danas su Terme Olimia cilj za sve koji uz blagotvorni učinak termalne vode žele nešto više – ovde wellness postaje filozofija i način života. U celovitu i kvalitetnu wellness ponudu uključeni su programi prevencije prilagodjeni individualnim željama i potrebama, najsavremeniji svet sauna, odlični programi za ulepšavanje, spa terapije i kozmetičke usluge, izazovni doživljaji u vodi koji podižu adrenalin i različite mogućnosti rekreacije – sve što čini mozaik preporođenog života. • Cena: od 64€
 • Agencija: Dreamland
 • Broj dana: 1
 • Prevoz: Sopstveni prevoz
 • Wellness I SPA centri Slovenija Terme Olimija
 • U nastavku pogledajte detalje ponude ili nam postavite pitanje
Dreamland


Ova ponuda je pregledana 965 puta - preporučite je prijateljima:Opis aranžmana

U neposrednoj blizini Termi Olimia nalazi se selo Olimje - proglašeno za najlepše selo u Evropi za 2009. “Olimje je malo slovensko selo u neposrednoj blizini termi "Terme Olimia". Mesto se prvi put spominje 1208. godine. Izuzetno kulturno bogatstvo, netaknuta priroda, raznolika turistička ponuda i ljubazni stanovnici privlače brojne posjetioce. Još i dan danas franjevački kaluđeri njeguju i čuvaju tajne drevne medicine i rado pokažu radoznalim posetiocima obnovljene manastirske prostore. Olimje je pravi raj za igrače golfa. Kažu da je igranje golfa tu poseban doživljaj jer ih okružuju prirodne lepote. Sledeća specifičnost je svakako čokolada iz Olimja i vrhunska vina koja nude gostu uz brojne lokalne kulinarske specijalitete. Čaša domaćeg piva, jelenov pozdrav s vrha brda i skok u zemlju bajki zovu vas i dodaju iskrice u čarobnoj slici Olimja - prekrasnog bisera Slovenije.”

OPISI HOTELA

WELLNESS HOTEL SOTELIA 4* Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek www.terme-olimia.com
Wellness hotel Sotelia namenjen je onima koji žele pravi odmor i zahtevaju najbolje. Počeo je sa radom 2006. godine. Lokacija: u centru termi Olimia. Hotelska ponuda: 135 soba od kojih svaka ima kupatilo, SAT TV, telefon, mini bar, sef, klima uređaj, priključak za internet, balkon. Pomodni ležaj u standardnoj sobi - fotelja na razvlačenje. U sastavu hotela je wellness centar Armonia, a hotel je podzemnim hodnikom povezan sa wellness centrom Termalia. U sastavu hotela su i pansionski restoran, A la Carte restoran, bar, vinoteka, prodavnica, frizerski salon, garaža. Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Hotel Sotelia je renoviran 2016 godine.

HOTEL BREZA 4* Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek www.terme-olimia.com
Lokacija: pored hotela Sotelia u termama Olimia. Hotelska ponuda: 154 sobe (deo soba ima balkone) sa kupatilom, SAT TV, telefonom, mini barom, a deo soba ima klima uređaje i sef. Pomodni ležaj u standard sobi - fotelja na razvlačenje. U sastavu hotela su restoran, aperitiv bar, frizerski salon, biblioteka, TV sala, prodavnica, teretana, bazen sa termalnom vodom, Centar zdravlja i lepote. Sa wellness centrom Termalia povezan je podzemnim hodnikom. Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

● CENE PAKETA HOTELA SOTELIA UKLJUČUJU: 2/3/4/5/6/7 nodnja na bazi polupansiona u standardnoj dvokrevetnoj sobi, "Wellness bag" (bademantil i peškir), sveže vode i flaša mineralne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija, nodna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, ulaz u Svet sauna wellness centra Termalija, aquaaerobik prema programu, jutarnja gimastika, upotreba fitness studija, gratis LAN/WiFi internet u sobi, POKLON VAUČER u vrednosti 10 evra za zamenu pansionske večere u restoranu Lipa, Gratiola, Dvorcu Mihanovid u Termama Tuhelj ili u lokalnim restoranima (Jelenov greben, Amon, Gostilna Šempeter).

● CENE PAKETA HOTELA BREZA UKLJUČUJU: 2/3/4/5/6/7 nodenja na bazi polupansiona u standardnoj dvokrevetnoj sobi, "Wellness bag" (bademantil i peškir), flaša mineralne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija, nodna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, aquaaerobik prema programu, jutarnja gimastika, upotreba fitness studija, gratis LAN internet u sobi, POKLON VAUČER u vrednosti 10 evra za zamenu pansionske večere u restoranu Lipa, Gratiola, Dvorcu Mihanovid u Termama Tuhelj ili u lokalnim restoranima (Jelenov greben, Amon, Gostilna Šempeter).

TERME OLIMIA (Slovenija) - Paketi Jesen 2016 + Porodični popust - Wellness & Spa - Cenovnik

TERME OLIMIA (Slovenija) - Nova Godina 2017 - Wellness & Spa - Cenovnik

Napomene agencije

Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman
nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

 1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
 2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
 3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 4 mesečne rate) – 50% prilikom rezervacije a ostatak na rate.
 4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
 5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Dream Land-a. Organizator putovanja zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

PONUDA NA SAJTU AGENCIJE

Tag: TERME OLIMIA Wellness & Spa Slovenija 2017, Terme Olimija, Wellness I SPA centri, Slovenija


Preporučite prijateljima:


Kontakt podaci - pošaljite poruku i proverite dostupnost i cene:

 • Agencija: Dreamland
 • Adresa: Kralja Milana 15 / I sprat
 • Mesto: Beograd
 • Telefon: +381 11 630 55 00
 • Radno vreme: Ponedeljak - petak 09h - 20h, subota 09h-15h
 • Web sajt: http://www.dreamland.travel
* Ime i prezime:
* Kontakt telefon:
* E-mail:
* Poruka:
Sigurnosno pitanje:

 W     EEW   
2F   T  I   NHL
 W  YG4  NMR   
 T   8  I 5  T8R
Q3T     M7X   

Još ponuda od ove agencije:


Hotel Amphitryon Boutique 3* - Rodos letovanje
Hotel Amphitryon Boutique 3* - Rodos letovanje

Hotel Amphitryon nalazi se na odličnoj lokaciji, oko 200m od starog grada, 800m od peščano-šljunkovite gradske plaže...
Studio Ekaterini Megali Amos - Skijatos letovanje
Studio Ekaterini Megali Amos - Skijatos letovanje

Lokacija: 80 metara od peščano-šljunkovite plaže i oko 500 metara od centra grada Skiatosa

Sadrzaj :...
Hotel Sol Guadalupe - Magaluf / Majorka letovanje 2017
Hotel Sol Guadalupe - Magaluf / Majorka letovanje 2017

Lokacija hotela Sol Guadalupe:
100 m od peščane plaže, u neposrednoj blizini centra mesta Magaluf, 15 km od...
Hotel Stamatia Aja Napa letovanje 2017
Hotel Stamatia Aja Napa letovanje 2017

Lokacija: Hotel Stamatia se nalazi na 100 m od plaže, 300 m od centra Aja Nape i 58 km od aerodorma Larnaka.

Opšti...

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje

Predlažemo da pogledate:

 • Vila Maria Jerisos Grčka leto 2017
  Vila Maria Jerisos Grčka leto 2017
 • Studija Manos Hanja letovanje Krit 20017
  Studija Manos Hanja letovanje Krit 20017
 • Puket Tajland 10.06.-19.06.2017. avionom
  Puket Tajland 10.06.-19.06.2017. avionom
 • Hotel Sol Guadalupe - Magaluf / Majorka letovanje 2017
  Hotel Sol Guadalupe - Magaluf / Majorka letovanje 2017
 • Vila Petridis Metamorfozis 2017 letovanje
  Vila Petridis Metamorfozis 2017 letovanje
 • Ponude iz istog mesta:

 • Terme Rogaška Slatina banje Slovenija
  Terme Rogaška Slatina banje Slovenija