super odmor vikend akcije
Rafting na tari     Anrdroid vodic aplikacija
aktuelne ponude odmor jeftine avio karte ponude turistickih agencija

Fotoaparati

Dom za stare beograd

Kontiki Travel

Kontiki Travel je vodeća i jedna od prvih turističkih agencija sa privatnim kapitalom u Srbiji. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmiljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i moderne poslovnice, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri irom sveta, sutinske su vrednosti ovog turističko- agencijskog brenda. I na isteku druge decenije poslovanja, Kon Tiki Travel svoju poslovnu politiku zasniva na ugledu kao stratekom kapitalu, ali i osmiljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom plan...
Kontiki Travel

Lefkada

Često se za Lefkadu koristi naziv Lefkas - naziv iz starogrčkog jezika koji u prevodu znači bele litice i smatra se da je po tome i ostrvo dobilo ime. Lefkada je popularna zbog svojh neverovatnih pejzaža, prelepih rajskih plaža, impresivnog tirkiznog mora i veličanstvenih stenovitih litica. Pored prelepih plaža lefkada pruža odlične uslove za bavljenje sportovima na vodi poput wind i kite surfinga i jedrenja, ostrvo neguje u bogatu kulturnu i istorijsku batinu o čemu svedoče brojni spomenici i muzeji. Lefkada je interesatna i zbog autentičnosti starih očuvanih Grčkih sela ko...
Lefkada smestaj cene


Letovanje na Lefkadi - Grčka

Letovanje na Lefkadi - Grčka - Cena: 190 - 639 EUR

Preporučite prijateljima:Letovanje 2014 » Lefkada » Turistička agencija Kontiki Travel » Ova strana je pregledana 449 puta

Letovanje na Lefkadi - GrčkaLefkada je četvrto grčko ostrvo po veličini u vodama Jonskog mora. Leži severozapadno od poluostrva Peloponez i severno od ostrva Kefalonije, dok je od kontinentalnog dela Grčke odvojeno uskim kanalom. S obzirom na to da je preko kanala napravljen most, ovo je jedino jonsko ostrvo do kog se može stići kopnenim putem. Administrativni centar ostrva i najveće mesto je istoimeni grad Lefkada.
 • Kontiki travel
 • Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 54, Kontiki Travel
 • Telefon: +381 11 20 98 000
 • Imate pitanje za nas?Ideja za putovanjeLefkada
je četvrto grčko ostrvo po veličini u vodama Jonskog mora. Leži severozapadno od poluostrva Peloponez i severno od ostrva Kefalonije, dok je od kontinentalnog dela Grčke odvojeno uskim kanalom. S obzirom na to da je preko kanala napravljen most, ovo je jedino jonsko ostrvo do kog se može stići kopnenim putem. Administrativni centar ostrva i najveće mesto je istoimeni grad Lefkada.Pretpostavlja se da je ostrvo dobilo ime po visokim i strmim planinama belih litica na zapadu ostrva (grč. lefko – belo). Jedna od legendi kaže da je sa ovih belih stena skočila čuvena antička pesnikinja Sapfo zbog nesrećne ljubavi prema ribaru Faonu. Na lepote istočne obale Lefkade ukazivao je i Homer u svojoj „Odiseji”.

Osim istoimenog glavnog grada, veoma posećena turistička mesta sa izuzetno lepim plažama su i naselje Nidri, gradić Vasiliki i ostrvce Meganisi, koje adminstrativno pripada Lefkadi.

KONAKI HOTEL 3*, Ligia

Položaj: Hotel Konaki se nalazi u ribarskom naselju Ligiji, samo 4 km od centra glavnog grada Lefkade. Okružen je zelenilom, a od najbliže plaže udaljen je oko 250m.

Sadržaj: U sklopu hotela su recepcija, bazen, bar na bazenu, teretana, teniski teren, prelepa bašta, igralište za decu i parking. WiFi internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. Doručak je na bazi švedskog stola.

Smeštaj: Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, TV, frižider i telefon.

Maksimalan broj osoba u sobi: 2 odrasle osobe i dete ili 3 odrasle osobe.

Program putovanja:

Prvi dan – Dolazak u hotel posle 14.00 sati

Drugi – poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona ili sve uključeno. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan – Napuštanje hotela do 10.00 sati. Kraj programa.

CENE SU SA VEĆ OBRAČUNATIM RANIM BUKINGOM I VAŽEĆE SU ZA SVE OTVORENE I POTVRĐENE REZERVACIJE NAJKASNIJE DO 31.03.2014. I SA UPLATOM 50 % UKUPNE CENE ARANŽMANA NAJKASNIJE DO 31.03.2014. MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE JE URAČUNATO U CENU.

Cene: 190 - 639 EUR

VAŽNE NAPOMENE:

Cene u tabelama su izražene u evrima, po osobi po danu. Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa AD Beograd na dan uplate.

Cene u tabelama su izražene u evrima, po osobi po danu. Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa AD na dan uplate. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).

Prvo dete 2-12 godina - koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dve odrasle osobe; Drugo dete 2-12 godina - koristi četvrti pomoćni ležaj sa dve odrasle osobe; Treća odrasla osoba koristi treći pomoćni ležaj u sobi.

Cene su važeće za sve rezervacije sa minimalnim boravkom u trajanju od 5 dana.

Navedene kategorije hotela su po grčkim standardima. Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu, prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj, sprat, orijentaciju sobe i sl.Sobe u hotelima se prvog dana dobijaju od 14:00 sati, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00 sati.

Molimo sve goste u hotelima sa 4* i 5* da se pridržavaju hotelskih propisa koji, između ostalog, nalažu da za vreme večere muškarci moraju nositi dugačke pantalone.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

KAKO NAJLAKŠE DO LEFKADE

Iako tako možda ne deluje na prvi pogled, Lefkada nije ostrvo „po definiciji“ jer je povezana sa kopnom, tako da nema potrebe za prevozom trajektom. Ovo, četvrto najveće ostrvo u Jonskom moru, nalazi se južno od Krfa i vrlo blizu Kefalonije. Preporučujemo dolazak automobilom kako biste mogli da obiđete mnoge, zaista prelepe plaže koje skriva Lefkada. Udaljenost od Beograda je oko 925km, odnosno oko 12 sati vožnje najvećim delom auto-putevima Srbije i Makedonije i odličnim grčkim putem „Egnatia“. Svi detalji oko rute mogu se videti na sajtu viamichelin.

Cena: 190 - 639 EUR, obuhvata

U cenu putovanja uključeno je: smeštaj u izabranom hotelu, ishrana prema programu, međunarodno putno osiguranje.

Cena ne obuhvata

U cenu putovanja nije uključeno: prevoz i fakultativni izleti.

Preporučite ponudu prijateljima


Informacije i cene date na sajtu su INFORMATIVNOG karaktera obzirom da se broj slobodnih mesta menja jako brzo, za detalje koji Vas interesuju pošaljite nam upit

Kontakt informacije:

 • Kontiki travel
 • Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 54
 • Telefon: +381 11 20 98 000
* Ime i prezime:
* Kontakt telefon:
* E-mail:
* Poruka:
Sigurnosno pitanje:

GAD     ELG   
 W  X  P   CWA
37G  SXS  BI2   
M   T   M  RCK
9JB     I5I   


Još ponuda iz ovog mesta:

Provedite jesen na Svetom Stefanu! Apartman za 4+1 osobu, potpuno opremnjen, na obali, sa pogledom na more!

» Opširnije

09.08.2014.
Gradska kuća Subotice
gradska-kuca-subotice
07.08.2014.
Dužijanca 2014
duzijanca-2014
05.08.2014.
InterEtno 2014
interetno-leiras-szerbul-2014

Tagovi

lefkada leto 2014, leto 2014 lefkada cene, lefkada leto 2014 cene, lefkada letovanje 2014, lefkada, aranzmani lefkada 2014, kontiki travel, kontiki travel beograd, grcka leto, grcka letovanje, letovanje grcka, Hotel Konaki
Auto karta / mapa - Srbije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Italije, Grcke, Evrope online

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Letovanje 2014 i prolecni aranžmani za putovanja
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014

Pridružite se ljubiteljima putovanja!

Gde na odmor ?

Smestaj veliki pijesak

Royal Azur, Veliki pijesak

Royal Azur apartmani Dobre Vode novo izgrađeni objekat se nalazi u najlepšem delu u Dobrim Vodama, udaljen 100m od plaže Veliki Pijesak...