super odmor vikend akcije
Rafting na tari     Anrdroid vodic aplikacija
aktuelne ponude odmor jeftine avio karte ponude turistickih agencija

Fotoaparati

Dom za stare beograd

Lovćen

Turističkа аgencijа Lovćen posluje već skoro 20 godinа kаo porodičnа firmа u domenu turizmа , dа bi konаčno 2003. godine prerаslа u mаlo preduzeće. Nosilаc je svih licenci nаdležnih ministаrstаvа zаduženih zа turizаm, а od 12.02.2010. posedujemo i nаjnoviju licencu ministаrstvа ekonomije i regionаlnog rаzvojа Republike Srbije - OTP/259/2010. I ove, i nаredne godine u plаnu je dа nаe mаliаne vodimo u nаjbolje objekte nаmenjene dečjem turizmu i orgаnizovаnju nаstаve u prirodi, kаo to su: hotel Nedа nа Rudniku, hotel Mlаdost nа Divčibаrаm...
Lovćen

Olimpik Bič

Olimpik Bič je letovalite u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Udaljeno je 2 km od Paralije. Olimpik Bič je udaljen 7 km od grada Katerini, a od Soluna oko 70 km, do kojeg se može doći lokalnim autobusom. Klima je pogodna zbog blizine Olimpa. Paraliju i Olimpik Bič spaja velika pečana plaža sa toplim morem. Oko plaže ima puno parkova sa toboganima i ljuljakama. U blizini plaže postoji i diskoteka. Postoji peačka zona u centru, a u ulicama se nalaze razne prodavnice i butici. Pogledajte Grčka leto Olimpik Bič ponude Grčka leto 2014 Olimpik Bič hoteli i apartmani...
Olimpik Bič smestaj cene


Povoljne cene za letovanje u Grčkoj Olympic beach

Povoljne cene za letovanje u Grčkoj Olympic beach

Cena: 65 EUR - preporučite prijateljima:- NEKATEGORIZOVANO » Olimpik Bič » Turistička agencija Lovćen » Ova strana je pregledana 1346 puta

Povoljne cene za letovanje u Grčkoj Olympic beachOlympic beach se nalazi pored Paralie, sa kojom je spojen 2 km dugom peščanom plažom. U ovom malom letovalištu nalazi se jedan veliki park i igralište za decu, glavna pešačka zona sa brojnim restoranima, tavernama, kafićima, prodavnicama, suvenirnicama, a na plaži se, pored brojnih sadržaja, nalaze brojni kafići, klubovi i beach barovi.
 • Turistička agencija Lovćen
 • Adresa: Partizanska 13, Nova Pazova, Lovćen
 • Telefon: 022 / 323-015
 • Imate pitanje za nas?Ideja za putovanje

Olympic beach se nalazi pored Paralie, sa kojom je spojen 2 km dugom peščanom plažom. U ovom malom letovalištu nalazi se jedan veliki park i igralište za decu, glavna pešačka zona sa brojnim restoranima, tavernama, kafićima, prodavnicama, suvenirnicama, a na plaži se, pored brojnih sadržaja, nalaze brojni kafići, klubovi i beach barovi.

Vila “DIMITRIS” – se nalazi u Olympic beachu, na 80 m od plaže. Raspolaže 1/2 studijima (dva singl ležaja), 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj), 1/4 studijima (francuski ležaj + 2 singl ležaja) i 1/4 + 1 apartmanima (dve odvojene prostorije, u sklopu jedne se nalaze francuski ležaj + jedan singl ležaj i čajna kuhinja, u drugoj se nalaze dva singl ležaja), kupatilom, terasom, tv-om i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu).

Povoljne cene za letovanje u Grčkoj Olympic beach

Povoljne cene za letovanje u Grčkoj Olympic beach

Povoljne cene za letovanje u Grčkoj Olympic beach

Cene u tabeli su izražene u EUR po osobi na bazi 10 noćenja – paket aranžman (prevoz + smeštaj + osiguranje),izuzev smena označenih * , koje se odnose na smeštaj (prevoz i osiguranje – gratis)

Povoljne cene za letovanje u Grčkoj Olympic beach

AUTOBUSKI PREVOZ:

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – parking Sava centra u 21:00,iz Nove Pazove u 20.00h, iz Novog Sada – parking hotela “Sajam” u 19:00 – doplata 20 eur za odrasle, 10 eur za decu do 12 god, iz Niša – kod železničke stanice u 00:15, iz Vršca – parking hotela “Srbija” u 19:00 – doplata 20 eur za odrasle, 10 eur za decu do 12 god, iz Pančeva – parking hotela “Tamiš” u 20:00 – doplata 15 eur za odrasle, 7.5 eur za decu do 12 god, iz Čačka – parking železničke stanice – doplata 20 eur za odrasle, 10 eur za decu do 12 god, iz Kraljeva – sa keja – doplata 20 eur za odrasle, 10 eur za decu do 12 god, iz Kragujevca – hala “Jezero” – doplata 10 eur za odrasle, 5 eur za decu do 12 god, iz Zrenjanina – parking autobuske stanice – doplata 20 eur za odrasle, 10 eur za decu do 12 god.

Povratak iz Paralie je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u 17:00, iz Olympic beacha u 16:45, po lokalnom vremenu.

U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 40 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme polaska autobusa.

SOPSTVENI PREVOZ:  Cena aranžmana se umanjuje za 40 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak iz Beograda sa parkinga Sava centra u 21:00. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 01:30 pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2-11.dan – Dolazak u Paraliu u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika u vreme dogovoreno unapred, iz Paralie oko 17:00, iz Olympic beacha u 16:45. Polazak za Beograd.

13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Raiffeisen Bank a.d. za efektivu, na dan uplate.
 • 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska
 • na rate čekovima građana do 15.12.2014.god
 • platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA, DINERS)
 • putem administrativne zabrane do 15.12.2014.
POPUSTI I DOPLATE:

Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu, dete do 7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 50 eur i ima svoje mesto u autobusu i osiguranje, deca od 7-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz), dok drugo dete do 7 godina u zajedničkom ležaju sa prvim detetom plaća samo prevoz i osiguranje 50e, Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana. Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

Cena: 65 EUR, obuhvata

ARANŽMAN OBUHVATA:
 • prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Paralia-Olympic beach–Beograd
 • smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima/apartmanima
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na autobuskom prevozu
 • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka
 • troškove organizacije i vođstvo puta.

Cena ne obuhvata

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na sopstvenom prevozu
 • fakultativne izlete
 • individualne troškove.

Preporučite ponudu prijateljima


Informacije i cene date na sajtu su INFORMATIVNOG karaktera obzirom da se broj slobodnih mesta menja jako brzo, za detalje koji Vas interesuju pošaljite nam upit

Kontakt informacije:

 • Turistička agencija Lovćen
 • Adresa: Partizanska 13, Nova Pazova
 • Telefon: 022 / 323-015
 • Mobilni: 061 / 8200797
 • Web sajt: www.lovcen.co.rs
* Ime i prezime:
* Kontakt telefon:
* E-mail:
* Poruka:
Sigurnosno pitanje:

NTP     PSR   
1   Y   J  QPT
SJE  SLG   4   
A 2  9   Q  RH4
TQQ      D   


Još ponuda iz ovog mesta:

Provedite jesen na Svetom Stefanu! Apartman za 4+1 osobu, potpuno opremnjen, na obali, sa pogledom na more!

» Opširnije

09.08.2014.
Gradska kuća Subotice
gradska-kuca-subotice
07.08.2014.
Dužijanca 2014
duzijanca-2014
05.08.2014.
InterEtno 2014
interetno-leiras-szerbul-2014

Tagovi

grcka leto 2014, leto 2014 grcka cene, grcka leto 2014 cene, vila dimitris Olympic beach, grcka letovanje 2014, grcka, aranzmani grcka 2014, Olympic beach leto 2014, letovanje Olympic beach 2014, Olympic beach, Olympic beach letovanje 2014, letovanje grcka, turisticka agencija lovcen
Auto karta / mapa - Srbije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Italije, Grcke, Evrope online

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Letovanje 2014 i prolecni aranžmani za putovanja
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014

Pridružite se ljubiteljima putovanja!

Gde na odmor ?

Smestaj veliki pijesak

Royal Azur, Veliki pijesak

Royal Azur apartmani Dobre Vode novo izgrađeni objekat se nalazi u najlepšem delu u Dobrim Vodama, udaljen 100m od plaže Veliki Pijesak...