super odmor vikend akcije
Pošalji svoj putopis     All Home Interiors
aktuelne ponude odmor jeftine avio karte ponude turistickih agencija

Fotoaparati

Dom za stare beograd

Argus Tours, Beograd

Turistička agencija Argus turs leto 2014, Članica smo JUTA-e i IATA-e od samog osnivanje. Konstantno napredujući, uspeli smo, na osnovu rezultata poslovanja - da se svrstamo u red vodećih turističkih agencija na naem tržitu. To smo postigli realizacijom ispravne poslovne politike koju sprovodi tim (60 stalno zaposlenih u agenciji i preko 80 kolega koji rade na terenu) u poslovnici koja je optimalno tehnički opremljena. Sopstveni vozni park (trenutno - est modernih, turističkih autobusa, mini busevi i komforni automobili I klase za prevoz VIP gostiju), je izuzetna prednost koju znalač...
Argus Tours, Beograd

Beč

Beč je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije. Sa oko 1.690.000 stanovnika[1] (2,4 miliona na irem području grada) Beč je 10. najveći grad Evropske unije, daleko najveći grad Austrije i njeno političko, ekonomsko i kulturno sredite. Grad leži na Dunavu u najistočnijem delu Austrije nedaleko od granice sa Slovačkom, Mađarskom i Čekom, na raskrću putnih pravaca sever-jug, povezujući Baltik sa Jadranom, i zapad-istok, povezujući zapadnu Evropu sa Balkanom i dalje Azijom. Beč je danas jedan od najvažnijih kongresnih centara na svetu i sedite mnogih međunarodn...
Beč smestaj cene


Prolecna putovanja - Prvomajski praznici Beč

Prolecna putovanja - Prvomajski praznici Beč

Preporučite prijateljima:Putovanja za prvi maj » Beč » Turistička agencija Argus Tours, Beograd » Ova strana je pregledana 17849 putaProlecna putovanja - Prvomajski praznici BečPrvomajski praznici su vreme za prolecna putovanja, pozivamo Vas da prazničnu atmosferu doživite u jednoj od najlepših i nama najbližih metropola u dinamičnoj atmosferi i obilju kulturnih, muzičkih i zabavnih programa namenjenim podjednako i deci i odraslima. Prvomajski praznici Beč

Ideja za putovanje

PRVOMAJSKI PRAZNICI - B E Č - 4 DANA - AUTOBUSOM - Paket aranžman – prevoz, smeštaj, razgledanja i  međunarodno putno osiguranje - POLAZAK 29. april 2012.

Bilo da ste ljubitelj umetnosti, gastronomskih užitaka, zabave, šopinga ili jednostavno radoznali – pozivamo vas u jedan od najlepših evropskih gradova, posebnom po ne samo svojoj carskoj prošlosti već i multietničkim uticajima koji ga čine drugačijim od svih drugih germanskih gradova. Od Beograda udaljen oko 615 km ili oko 8 časova vožnje.

Program putovanja:
 
1.DAN putovanja (29.04.nedelja) : BEOGRAD - BEČ. Sastanak grupe u 21.30 časova kod železničke stanice PROKOP”, stara okretnica kod Gučevske ulice- ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona. Polazak u 22.00 časa. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (30.04. ponedeljak ): BEČ.  Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada:Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg... Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (oko 15.00h), a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu Donauturmu (bečki toranj) odakle možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u kafe-restoranu probati pravu bečku kafu i originalnu Sacher tortu sa šlagom. Ostatak dana slobodan za individualne obilaske i šoping. a gosti hotela Pyramide 4* mogu se relaksirati u wellness centru sa saunom i parnim kupatilom ili posetiti najveći tržni centar centralne Evrope na samo pet minuta hoda udaljenosti od hotela. NOĆENJE.

3.DAN (01.05.utorak): BEČ. DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, posetu zabavnom parku Prater gde se tradicionalno održava prvomajsko slavlje uz kobasice, pivo  i fakultativni  obilazak dvorca Schönbrunn – veličanstvene letnje rezidencije austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave). U večernjim satima vam preporučujemo fakultativni izlet u Gumpoldskirchen -  vinsku regiju južno od Beča čuvenoj po zabavi, humoru i vinima uz odličnu večeru u veseloj atmosferi tipične austrijske taverne - Heuriger .NOĆENJE.

4. DAN (02.05.sreda): BEČ - BEOGRAD. DORUČAK. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča.Slobodan dan u Beču za individualna razgledanja.  Sastanak grupe oko 13.00h i odlazak do šoping centra Parndorf (jedan od najvećih outleta poznatih svetskih brendova) i slobodno vreme do 16.00h. Nastavak vožnje do Beograda preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 24.00 sata ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana u 7 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER, AMEX kartica INTESA BANKE - isključivo u agenciji Argus Tours, ili 65 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

FAKULTATIVNI IZLETI:(u organizaciji ino partnera - Kompas Beč) - Donauturm 10€ (deca do 6 g. starosti GRATIS) obuhvata organizovan prevoz u pratnji vodiča i obaveznu ulaznicu za lift kojim se stiže do vrha tornja, dvorac Schönbrunn 25€ po osobi - u cenu uključen grand obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica (obavezna rezervacija prilikom prijave za aranžman – ograničen broj mesta),  Gumpoldskrichen 25 € po osobi - u cenu uključen prevoz, muzika i večera: meni koji se sastoji od predjela, glavnog jela, dezerta i 1/4 litre vina – dodatno piće i hrana se plaćaju po individualnom cenovniku); Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je za Schönbrunn i Parndorf 30, a za Gumpoldskirchen i Donauturm - 20 osoba (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate); Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner KOMPAS- Siebensterngasse 21, Wien.

Hotel Arion 3* je nedavno renoviran, moderan hotel u delu Beča Schwechat, udaljen 10 km od centra Beča . Hotel poseduje parking, salu gde se služi doručak i sobe opremljene TWC-om, TV-om. Brzim S7 Bahn-om se iz centra Beča (stanica Wienmitte kod hotela Hilton i Stadtparka - smer aerodrom) do stanice Schwechat stiže za ca 17 minuta. Stanica Schwechat udaljena od hotela na 10 minuta hoda. Prevoz na svakih 30 minuta, karta košta 1.7 € u jednom pravcu za I ZONU i kupuje se na uličnim automatima gde i karte za metro. Na navedenoj relaciji važeća i dnevna karta za prevoz (važi 24h) koja košta oko 5€.  www.arion-hotels.com

Austria Trend Eventhotel Pyramide 4* se nalazi južno od Beča u Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela na raspolaganju 3 restorana, wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom.
www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide

Austria Trend Hotel BOSEI 4* se nalazi južno od Beča, u okruženju Wienerberga, golf terena i obilju zelenila. Do centra Beča se može stići  U-Bahnom U6 (stanica na oko ca 15 min pešice pa direktno do Mariahilferstrasse) a mi Vam preporučujemo Badnerbahn, stanica Gutheil-Schoder-Gasse na manje od 5 min pešačenja od hotela odakle za oko 20 minuta stižete direktno do zgrade Opere. Cena karte 1.8 EUR u jednom pravcu.Hotel je kompletno renoviran u aprilu 2010 godine te su sobe izuzetno lepo opremljene sve sa TWC, mini barom, telefonom, sefom, SAT TV, besplatnim internet pristupom. Gostima na raspolaganju restoran, bar. www.austria-trend.at/hotel-bosei/en/gallery.asp

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 40 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Sve informacije i cene su INFORMATIVNOG karaktera, za detalje koji Vas interesuju pošaljite nam upit

Cena: 105 - 119 EUR, obuhvata

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 2 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u odabranom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana,troškove međunarodnog putnog osiguranjasa osiguranom sumom do 10.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica,u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati  broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća, obilaske prema programu, usluge vodiča  i troškove organizacije putovanja u celini.

Cena ne obuhvata

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Troškovefakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.

Lokacija:

Da li Vam se dopada ponuda?


Kontakt informacije:

 • Argus tours
 • Adresa: Balkanska 51
 • Telefon: 011 / 761 7660
* Ime i prezime:
* Kontakt telefon:
* E-mail:
* Poruka:
Sigurnosno pitanje:

DIN     2ED   
 E  G  T   5TF
BF5  ICB  K32   
 K  B  T B  4BK
TAA     7RX   
newsletter
Posetite naš portal i pronađite veliki broj avio karata za destinacije po celom svetu po povoljnim cenama!

» Avio karte

Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Letovanje 2014 i prolecni aranžmani za putovanja
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014

Pridružite se ljubiteljima putovanja!

Obavezno pogledajte i ovo

Odmor na padinama Fruške gore

Odmor na padinama Fruške gore

Vila Green Day je napravljena za sve goste koji žele da se odmore ili proslave važne događaje i obeleže posebne trenutke.