super odmor vikend akcije
Pošalji svoj putopis     All Home Interiors
aktuelne ponude odmor jeftine avio karte ponude turistickih agencija

Fotoaparati

Dom za stare beograd

Jović Travel

Turisticka agencija Jovic Travel DOO posluje od 1991. godine. Na turistickom trzistu prepoznatljivi smo po organizaciji turistickih putovanja za Bec, kao i po redovnim linijama Surdulica- Bec- Surdulica. Pored toga, bavimo se organizacijom putovanja po ostalim gradovima Evrope i letovalistima, ekskurzijama u zemlji i inostranstvu, kao i prodajom avio karata za ceo svet. Jovic Travel DOO posluje u tri poslovnice: Leskovcu, Nisu i Becu Pa upravo zbog toga nećete naći bolje domacine od nas u Carskom Wien- u.
Jović Travel

Beč

Beč je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije. Sa oko 1.690.000 stanovnika[1] (2,4 miliona na irem području grada) Beč je 10. najveći grad Evropske unije, daleko najveći grad Austrije i njeno političko, ekonomsko i kulturno sredite. Grad leži na Dunavu u najistočnijem delu Austrije nedaleko od granice sa Slovačkom, Mađarskom i Čekom, na raskrću putnih pravaca sever-jug, povezujući Baltik sa Jadranom, i zapad-istok, povezujući zapadnu Evropu sa Balkanom i dalje Azijom. Beč je danas jedan od najvažnijih kongresnih centara na svetu i sedite mnogih međunarodn...
Beč smestaj cene


Putovanja za 8 mart - Beč

Putovanja za 8 mart - Beč

Preporučite prijateljima:Putovanja za 8. mart » Beč » Turistička agencija Jović Travel » Ova strana je pregledana 9979 putaPutovanja za 8 mart - BečBeč 8 Mart 2014 - ponuda turističke agencije Jović Travel. Beč je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije. Sa oko 1.690.000 stanovnika (2,4 miliona na širem području grada Beč je 10. najveći grad Evropske unije, daleko najveći grad Austrije i njeno političko, ekonomsko i kulturno središte.
 • Jović travel
 • Adresa: Tržni centar Gorča, lokal 4, Niš, Jović Travel
 • Telefon: +381 18 / 524-830
 • Imate pitanje za nas?


Ideja za putovanje

Putovanja za 8 mart - Beč

Putovanja za 8 mart - Beč

TERMIN: 08.03.- 12.03.2012.

1. dan  Polazak iz Leskovca, Niša, Beograda, Novog Sada i Subotice u popodnevnim i večernjim časovima. Noćna vožnja do Beča sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i po potrebi grupe.

2. dan Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Organizovani obilazak Beča autobusom u pratnji lokalnog vodiča. Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra.  Šetnja kroz čuveni dvorac Hofburg,  srednjovekovna gradjevina u kojoj su živeli neki od najuticanijih ljudi Austrije, pre svega poznat kao zimska rezidencija Habzburške monarhije. Danas deo dvorca predstavlja rezidenciju Austrijskog predsednika, dok je dobar deo pretvoren u jedan od najpoznatijih muzeja na svetu. Zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse  i katedrale Stephansdom u pratnji lokalnog vodiča. Smeštaj u hotel oko 14h. Slobodno vreme za odmor ili odlazak do najvećeg šoping centra u Evropi “SCS ”.  U večernjim satima predlažemo izlet i večeru u Gumpoldskirchen-u , poznatoj vinskoj regiji južno od Beča čuvenoj po humoru i izvanrednim sortama crvenog i belog vina, gde uz dobro piće, lokalne specijalitete i živu muziku možete da se zabavite do kasnih večernjih sati (minimum za realizaciju 20 putnika). Povratak u  hotel. Noćenje.

3. dan Doručak. Polazak iz hotela. Organizovana poseta čuvenom dvorcu Schönbrunn  gde posetioci imaju mogućnost obilaska čak 40 soba Austrijske carske porodice, uredjenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu koji se nalazi na uzvišenju iznad dvorca. Obilazak Dunavskog  tornja  odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan Doručak.  Polazak iz hotela. Organizovani obilazak dvorca Belvedere, u kome se nalazi nacionalna galerija Austrije, gde su izložena najpoznatija dela Klimta, Kokoschke…  Nakon obilaska, preporučujemo šetnju najvećom trgovačkom ulicom Mariahilfer strasse. Tu možete u jednom od prelepih kafića popiti kafu uz nadaleko poznatu saher tortu! Slobodno vreme do polaska za Srbiju . Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i po potrebi grupe.

5. dan Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

CENA: polazak iz Leskovca i Niša 119e
Polazak iz Beograda i Novog Sada 109e

Agencija zadržava pravo da usled izmene cene prevoza, deviznog kursa i slično, promeni cenu aranžmana za odgovarajući iznosUslovi plaćanja:

uplata avansa 30% prilikom rezervacije, ostatak u gotovom po kursu ProCredit Banke na dan uplate uplatom na racun agencije Jovic Travel ili uplatom u agenciji najkasnije 10 dana pre početka putovanja ili  odloženo, čekovima građana u dve mesečne rate.

FAKULTATIVNI IZLETI: Dvorac Schönbrunn 25 € po osobi - u cenu uključen grand obilazak dvorca u trajanju oko 2h u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica (obavezna rezervacija prilikom prijave za aranžman – ograničen broj mesta),  Gumpoldskirchen 25 € po osobi - u cenu uključen prevoz od hotela i nazad, muzika i večera - podrazumeva meni koji se sastoji od predjela, glavnog jela, dezerta i 1/4l vina – dodatno piće i hrana se plaćaju po individualnom cenovniku), Dunav toranj 9e ,obuhvata organizovan prevoz u pratnji vodiča i obaveznu ulaznicu za lift kojim se stiže do vrha tornja; Belvedere 15€ po osobi,nacionalna galerija Austrije,gde su izlozena najpoznatija dela Klimta,Kokoschke…. (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator putovanja zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate).

ND – Noćenje sa doručkom (švedski sto) u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama.
Doplata za jednokrevetnu sobu je 70e .
Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.
Agencija zadržava pravo otkazivanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije „Jović travel“.

Sve informacije i cene su INFORMATIVNOG karaktera, za detalje koji Vas interesuju pošaljite nam upit

Cena: 109 - 119 EUR, obuhvata

Aranžman obuhvata:   
 • prevoz autobusima turističke klase
 • smeštaj u hotelu Piramida sa 4**** na bazi 2N/
 • usluge lokalnog vodiča
 • organizacione i ostale troškove putovanja 

Cena ne obuhvata

Aranžman ne obuhvata:
 • medjunarodno zdravstveno osiguranje
 • fakultativne obilske i ulaznice (Schoenbrunn 25€, Hofburg 25€ -Sisi muzej,Carski apartmaniSrebrnarnica, Gumpoldckirchenu 25€, Dunav toranj 9e, Belvedere 15€)


Da li Vam se dopada ponuda?


Kontakt informacije:

 • Jović travel
 • Adresa: Tržni centar Gorča, lokal 4, Niš
 • Telefon: +381 18 / 524-830
newsletter
Posetite naš portal i pronađite veliki broj avio karata za destinacije po celom svetu po povoljnim cenama!

» Avio karte

Tagovi

turisticka agencija jović travel, 8 mart, 8 mart Beč, Beč 8 mart, aranzmani 8 mart Beč, 8 mart aranzmani, turisticka agencija, turisticke agencije
Auto karta / mapa - Srbije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Italije, Grcke, Evrope online

Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Letovanje 2014 i prolecni aranžmani za putovanja
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014

Pridružite se ljubiteljima putovanja!

Ne propustite da pogledate

Letovanje 2014

Letovanje 2014

Izdvojeni aranzmani svih turističkih agencija avionom i autobusom na jednom mestu za najtrazenije turističke destinacije!