Promo
Promo
Promo


Fotoaparati


Saradnici

Pozivamo sve zainteresovane koji žele da svojim idejama doprinesu razvoju portala DalekoOdPosla.com da se prijave za poziciju saradnika - moderatora ili promo partnera.

Moderator - volonterska pozicija

Moderator je osoba koja vodi računa o kvalitetu sadržaja portala (fotografijama i tekstu) i radi na unapređenju i dodavanju novog i interesantnog sadržaja.

Idealna osoba mora biti ljubitelj putovanja i voleti da piše na tu temu!

Želja nam je da podstaknemo ljude iz manjih sredina da nam se priključe, pišu o svojoj okolini i na taj način motivišu druge da posete to mesto ili možda neki interesantnu lokalnu manifestaciju

Promo partner

Promo partner je osoba koja treba da uspostavi saradnju sa smeštajnim objektima i radi na kvalitetu ponude portala.

Za ovu poziciju je potrebno da budete komunikativni, samouvereni, kulturni i prijatni za razgovor sa klijentima. Posao se svodi na kontakt i obilazak smeštajnih kapaciteta u Vašem kraju i okolini i uspostavljanje saradnje. Obzirom da se radi o partnerstvu, podela profita ide i do 50% u zavisnosti od kvaliteta Vašeg rada!

Naš portal ima najbolje uslove oglašavanja!

Formular za kontakt

Ako ste zainteresovani da nam se priključite, navedite za koju poziciju se prijavljujete i pošaljete kratak tekst o sebi i svom iskustvu. Sve sugestije su dobrodošle i nadamo se uspešnoj saradnji sa Vama!

Pretraga

razdelnik razdelnik
Oglasavanje