Golijski konaci - Ljubav na prvi pogled!

Bilo da ste ljubitelj prirode ili jednostavno volite da uživate na čistom planinskom vazduhu daleko od buke i stresa sigurni su da će Vam se dopasti divan ambijent Golijskih konaka.Dopada vam se? Preporučite prijateljima:


Planinske kolibe, prijatna atmosfera, odičan smeštaj i prelepa priroda su dovoljan razlog da posetite ovu malu oazu smeštenu na jednoj od najlepših srpskih planina.


Foto: Golijski Konaci


Foto: Golijski Konaci


Foto: Golijski Konaci

Golijski Konaci se nalaze u selu Komadine 15 km od Ivanjice u podnožju Golije u neposrednoj blizini Rimskog mesta i reke Moravice.


Foto: Golijski Konaci


Foto: Golijski Konaci

Kompleks raspolaže sa više od 20 ležaja raspoređenih u dve kuće „Golija“ apartmanskog tipa, i kućama brvnarama, sa kupatilima, kablovskom TV u svakom apartmanu i brvnari.

Gostima su na raspolaganju:

Dva šestokrevetna apartmana (Golija 1, Golija 2).

Planinske kuće (GOLIJA1, GOLIJA 2) karakterisu udobnost,konfor i toplina drveta gde mozete osetiti potpuni mir i tisinu.Sam ambijent i pucketanje vatre docarace vam potpun ugodjaj gde vas nemoze ostaviti ravnodusnim.Kuce sadrze kuhinju,kupatilo,dve spavace sobe i dnevni boravak sa izlaskom na terasu sa koje puca pogled na predivnu prirodu.

Tri četvorokrevetne brvnare (Brvnara 1, Brvnara 2, Brvnara 3)

Smestaj gostiju obezbedjen je u zivopisnim drvenim kucicama koje imaju grejanje na struju,luksuzno kupatilo kao i TV prijemnik. Sve je ušuškano, neveliko a udobno gde se osecate sasvim opusteno.


Foto: Golijski Konaci


Foto: Golijski Konaci


Foto: Golijski Konaci

Golijski konaci poseduju i zajedničku prostoriju “Krčma” koja služi za ishranu i boravak gostiju. Gostima je na raspolaganju u letnjem periodu otvoren bazen sa svim mobilijarom i šankom na otvorenom prostoru.


Foto: Golijski Konaci


Foto: Golijski Konaci

Za sve ljubitelje stvarno netaknute prirode, adrenalina i aktivnog odmora u ponudi su leti – kvadricikli, zimi – motorne sanke, dečiji zabavni park, a domaćini pored šetnji, pecanja, branja šumskih plodova, organizuju izlete i do 1833 metara nadmorske visine – najvišeg vrha Golije, golijskih jezera kao posebne atrakcije, gde možete uživati u panoramskom razgledanju okolnih srpskih planina iznad kojih dominira Golija. Gosti imaju na raspolaganju i obeležene pešačke staze u neposrednoj blizini Golijskih konaka.

Dopada vam se? Preporučite prijateljima