Prolećni mini odmor u Srbiji

Bilo da ste ljubotelj prirode, wellnessa, arhitekture velikih gradova ili dobrog provoda proleće j idealno godišnje doba da date malo oduška sebi. Jednostavno proleće je vreme kada se sve budi i idealno je doba za jedan kratak mini odmor.Dopada vam se? Preporučite prijateljima:


Ne brinite ne predlažemo Vam nešto i skupo, vodimo Vas jako blizu, tj saznaćemo zajedno kako da provedemo lepe prolećne dane u Srbiji.

Evo naših predloga koji Vam mogu biti interesantni:

Dvorci i salaši Vojvodine


Foto: Goran Aničić / Flickr.com

Zanimlja tura na kojoj će te upoznati sa kulturoom i načinom života ovog dela Srbije. Preporučujemo Vam Dvorce Dunđerski, Fantast, kastel Ečka, što se tiče salaša tu su salaš 137, salaš Jelen, Salaš 84, Salaš Kapriolo...

Čarobna Drina


Foto: ***eNzO33*** / Flickr.com

Sigurno najlepša reka u Srbiji, idealna za kraći a i za duži odmor. Preporučujemo da obiđete Etno selo stanišić (BIH), Etno selo Vrhpolje, turistički komleks Sunčana reka, jezero perućac i obavezno kupanje na Rajskoj plaži (BIH). Što se tiče smeštaja Banja Koviljača i selo Velika reka su zaista odličan izbor.

Vrnjačka banja


Foto: Dragan Dinic / Flickr.com

Najlepša i najveća banja u Srbiji, koja će Vam zaista ponuditi mnogo toga, a Septembar je zaista pravi mesec za par dana opuštanja. Što se tiče smeštaja ponuda je šarolika i svako će pronaći nešto za svoj džep.

Leskovac, Vranje, Niš


Foto: boco67 / Panoramio.com

Provedite par dana upoznavajući gostoprimstvo južne Srbije, uz dobru klopu, po neko piće i veselu atmosferu provod je zagarantovan.

Tara


Foto: Uros Petrovic / Flickr.com

Za ljubitelje prirode i čistog vazduha Tara je idealan izbor za ovo doba godine. Vreme na Tari možete upotpuniti posetom Mitrovca, Zaovinskog jezera, Tepih livade, Mećavnika i vožnjom čuvenim ćirom na Mokroj gori.

Zlatar i kanjon Uvca


Foto: Ljubiša Simović / Flickr.com

Očekuje Vas prelepa priroda i pravi odmor. Kanjon Uvca, zlatarsko jezero i Manastir Mileševa su nešto što obavezno morate posetiti.

Dopada vam se? Preporučite prijateljima